DBTU-NYT uge 22

Har du noget på hjerte?
Har du noget du gerne vil dele med resten af bordtennis Danmark, eller bare noget du gerne vil have DBTU til at kigge nærmere på? Så send os din kommentar, din historie og/eller dine spørgsmål til os. Sammen bliver vi bedre!
Kontakt os her
 

WEBSHOP – og gratis materialer til dig og din klub!
DBTU’s webshop er stedet hvor du gratis kan bestille og/eller downloade en del af DBTU’s materialer. Vi har netop frigivet forældremateriale, Aktivitetshæfte for nye spillere og materiale målrettet de voksne over 60år. Samtidig har vi udvidet materialet til skolepartnerskabsaftaler, som også kan hentes på webshoppen.
Se mere på DBTU’s webshop her
 

Deltag i DBTU’s Årsmøde – du kan stadig nå det
Lørdag den 15. juni 2013 afholder DBTU årsmøde i Idrættens Hus i Brøndby! Mødet er åbent for alle interesserede. Tilmeldingsfristen er mandag den 3. juni 2013 inden kl. 9.00.
Læs mere her
 

Danskere til tops i international bordtennis
Dorte Kronsell, direktør for DBTU, er netop valgt som formand for ITTF’s Para table tennis division ved ITTF’s kongres under VM i Paris. Samtidig er Arne Madsen genvalgt som formand for ITTF’s mediekomité. Dette kan du Læs mere om her. Valget af Dorte Kronsell er ikke bare vigtigt for Dansk Bordtennis. Det giver også genlyd i Dansk Handicap Idræts Forbund.
Læs mere her
 

Masser af nyt på spiller/trænerbørsen
Når spillere eller trænere søger klub, eller når klubber søger spillere og trænere, kommer der ofte opslag om dette på DBTUS’ spiller/trænerbørs. Der er flere nye opslag, som måske er noget for din klub. Læg vejen forbi og se med!
Læs mere her
 

Matchfixing – et krydsermissil mod idrætten
Matchfixing kan overgå doping i skadesvirkninger for idrætten. Hvis der breder sig en opfattelse af, at kampe er aftalt på forhånd, vil det få store konsekvenser. Først forsvinder fascinationen og dernæst både tilskuere, sponsorer og de, der spiller ærligt på sportsbegivenheder.
Læs mere her
 

Frivilligheden er under forandring – men skal vi betale for ildsjælen?
Spørgsmålet blev rejst på DBTU’s spotkursus af samme navn. Vi har frigivet oplægsholdernes oplæg. Disse kan måske inspirere dig hjemme i klubben til at arbejde med, hvordan I vil anerkende jeres frivillige.
Find materialet her

 

 God fornøjelse!

Forfatter: Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: dbtu@dbtu.dk