Nye folk på posterne

Det blev til både kampvalg, genvalg og nyvalg på posterne i DBTU’s ledelse og udvalg under Årsmødet lørdag den 15. juni 2013.
Til stor glæde for Dansk Bordtennis var der flere kandidater end der var pladser i DBTU’s bestyrelse og enkelte udvalg. Det vidner om et stort og sundt engagement blandt klublederne i forbundet.

Tak til de tidligere medlemmer af bestyrelse og udvalg for deres engagement i Dansk Bordtennis og velkommen til de nye engagerede kræfter!

Til bestyrelsen var der 4 kandidater til 2 poster: Betina Koefoed, Hasle (nyvalgt), Morten Krydsfeldt, KBTK (Nyvalgt), Kim D. Jensen, Sisu/MBK (ikke genvalgt) og Poul-Erik Madsen, VRI (ikke valgt). Jakob Harden, Brønshøj ønskede ikke at genopstille.

Som suppleant til bestyrelsen var der 2 kandidater til 1 post: Asger Rasmussen, OB-Bordtennis (nyvalgt) og Martin Christensen, Hillerød (ikke valgt). Annie Ramberg, Ballerup ønskede ikke at genopstille.

Til Appeludvalget var Morten Krydsfeldt opstillet, men kunne qua sit valg til bestyrelsen ikke modtage valg i dette udvalg. Henrik Vendelbo stillede op på dagen og blev valgt til suppleant.

I turneringsudvalget var der større udskiftning, da flere medlemmer ikke ønskede at genopstille grundet arbejdsmængden i deres civile job. Mads Schiellerup (Brønshøj), Finn Lindschouw (Hvidovre) og Bent Sjelle ønskede ikke at genopstille.

DBTU’s bestyrelse og udvalgs sammensætning pr. 15. juni 2013

 

DBTU årsmøde (350x261)

Fra DBTU’s Årsmøde 2013

 

Forfatter: Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 13
Kontaktperson e-mail: dorte.kronsell@dbtu.dk