DBTU-NYT uge 25

Nye folk på posterne i DBTU
Det blev til både kampvalg, genvalg og nyvalg på posterne i DBTU’s ledelse og udvalg under Årsmødet lørdag den 15. juni 2013. Til stor glæde for Dansk Bordtennis var der flere kandidater end der var pladser i både DBTU’s bestyrelse og enkelte udvalg. Det vidner om et stort og sundt engagement blandt klublederne i forbundet.
Læs mere her
 

Årets prisvindere
2 sølvnåle, årets lederpris og prisen for årets klub blev uddelt i forbindelse med DBTU’s Årsmøde lørdag den 15. juni 2013. John og Jesper fik sølv, Johanne blev årets leder og Sisu/MBK årets klub
Læs mere her
 

Få idolbilleder med dine bordtennishelte
Team Danmark har gjort det muligt at du kan downloade plakater/billeder af dine bordtennishelte – både til at udsmykke klublokaler og ungdomsværelser.
Se hvordan du gør her
 

6-nationers i Brøndby – se både billeder og videoklip
Gode resultater og et flot arrangement var konklusionen efter 3 dage med 6-nationers turneringen i Brøndby i juni måned. Fik du ikke det hele med, så har du muligheden for at:
Se billeder på turneringens Facebook-side
Se videoklip fra udvalgte kampe
 

Invitation til åben turnering for senior og ungdom
SØHØJLANDET OPEN 2013 for både senior ungdom afholdes den 7. og 8. september 2013 i Ry Hallerne. Stævnet er et opstartsstævne og der er tilmelding via bordtennisportalen senest 1. september 2013. Bemærk at tilmeldingen åbner i løbet af sommeren.
Se invitationen her
 

Invitation til Andro kids open 2013
Borussia Düsseldorf (Tyskland) inviterer til åben turnering for drenge og piger født i 1997 eller senere. Turneringen afholdes den 30. august til 1. september 2013.
Se invitationen her
 

Træner du udviklingshæmmede børn, unge eller voksne?
– og står du ofte som instruktør eller træner og tænker: Hvordan skal jeg planlægge træningen, så jeg får alle med? Hvorfor lykkes nogen aktiviteter – mens andre mislykkes? Hvorfor stopper nogle af deltagerne midt i det hele? Hvorfor magter de ikke nogen bestemte øvelser? Hvis ja – så tag på kursus den 5. oktober 2013, hvor du kan blive klogere på det.
Læs mere her
 

Vil du gerne klædes bedst muligt på til trænerrollen?
Den gode træner skal ikke bare mestre taktik og teknik i sin idræt men også vide noget om konditions- og styrketræning, skader, kommunikation og meget mere. Derfor tilbyder Danmarks Idræts Forbund nu en ny runde af den idrætsteoretiske del af træneruddannelsen, og du kan deltage både i Brøndby og i Århus. Sidste frist for tilmelding er 19. august 2013.
Læs mere her
 

Ny elitechef
DBTU arbejder stadig på – sammen med Team Danmark, at ansætte den helt rigtige elitechef! Selvom der er modtaget en række gode ansøgninger, har der ikke været lige præcis den profil, der matcher stillingsopslaget.
Læs mere her
 

2 x guld til Danmark – og så med ny hofte
Claus Pedersen vandt guld i singleturneringen og vandt sammen med Niels Ramberg guld i doubleturneringen under Veteran EM 2013 i Bremen (Tyskland)
Læs mere her

 

God fornøjelse!

 

Forfatter: Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: dbtu@dbtu.dk