DBTU-NYT Uge 27

 

DBTU afholder igen i år 2 uddannelsesweekender
Der afholdes uddannelsesweekend i Brøndby den 23-25. august 2013 og på Tjele Efterskole den 18-20. oktober 2013. Derfor sæt kryds i kalenderen hvis Klubtræner K1, Klubtræner K2 eller Klubtræner K3 er noget for dig
Tilmelding via BordtennisPortalen

DBTU’s uddannelsesprogram 2013/2014 er offentliggjort
Find ny inspiration til træningen på DBTU’s trænerkurser! Oversigten over kursusudbuddet 2013/2014 findes på DBTU’s hjemmeside. Det er stadig muligt, at få et kursus til netop din klub. Vi hører meget gerne fra dig/jer, om det skulle have interesse at være vært for et af kurserne i oversigten, der endnu mangler et afholdelsessted, eller I er interesserede i hvilket som helst andet kursus.
Kontakt os her

Nye Ratinggrænser og ny sæson på ratinglisten
Stævne/ratinggruppen har ændret ratinggrænserne efter manges ønske. Ligeledes er den nye sæson på DBTU’s ratingliste trådt i kraft pr. 1. juli 2013. Listen er opdateret med nye aldersklasser.
Se nyt om ratinggrænser her
Se nyt om ratinglisten her

Danmarksmesterskaberne til Roskilde og Hillerød
Roskilde BTK og Hillerød GI skal afholde Ungdoms DM de næste 4 år. Klubberne vil hjælpe hinanden med arrangementerne og samtidig arbejde for at højne niveauet.
Læs mere her

Guldbarreprisen 2013
Hvem skal fejres med Guldbarre Prisen 2013. Du har mulighed for at indstille din favorit! ”Synes godt om” – og peg på sportstalenter, der fortjener at blive fejret og få 10.000,- kr. for deres sejre!
www.facebook.com/TomsDanmark

Kulturministeriet og Team Danmark klar med ny rammeaftale
Rammeaftalen gælder de kommende 4 år, og indeholder tre centrale mål for Team Danmark: Team Danmark-støttede forbund skal opnå bedre sportslige resultater ved EM, VM og OL, og samtidig skal Danmark som minimum fastholde sin position på nationsranglister. Derudover vil Team Danmark skabe bedre rammer og vilkår for den enkelte atlet – både i træning og konkurrencer og i hverdagen, ligesom Team Danmark vil styrke talentudviklingen og sikre en stærk og kontinuerlig fødekæde af talenter med internationalt resultatperspektiv på seniorniveau.
Du kan se hele rammeaftalen her

INVITATIONER 

Invitation til Ama’r Open
Ama’r Open for puslinge til herre elite afholdes den 31. august til 1. september 2013 i Amager Bordtennis Klubs Lokaler, Amagerhallen. Der er tilmelding via bordtennisportalen senest 23. august 2013. Bemærk at tilmeldingen åbner i løbet af sommeren.
Se invitationen her

Invitation til åben turnering for senior og ungdom
SØHØJLANDET OPEN 2013 for både senior ungdom afholdes den 7. og 8. september 2013 i Ry Hallerne. Stævnet er et opstartsstævne og der er tilmelding via bordtennisportalen senest 1. september 2013. Bemærk at tilmeldingen åbner i løbet af sommeren.
Se invitationen her

Invitation til Andro kids open 2013
Borussia Düsseldorf (Tyskland) inviterer til åben turnering for drenge og piger født i 1997 eller senere. Turneringen afholdes den 30. august til 1. september 2013.
Se invitationen her

Træner du udviklingshæmmede børn, unge eller voksne?
– og står du ofte som instruktør eller træner og tænker: Hvordan skal jeg planlægge træningen, så jeg får alle med? Hvorfor lykkes nogen aktiviteter – mens andre mislykkes? Hvorfor stopper nogle af deltagerne midt i det hele? Hvorfor magter de ikke nogen bestemte øvelser? Hvis ja – så tag på kursus den 5. oktober 2013, hvor du kan blive klogere på det.
Læs mere her

 

God fornøjelse!

Forfatter: Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: dbtu@dbtu.dk