DBTU-NYT Uge 34

DBTU’s Årsmøde 2013 – Referatet er offentliggjort
Referatet for DBTU’s Årsmøde 2013 er nu tilgængeligt på DBTU’s hjemmeside. Den sene offentliggørelse skyldes sammenfald i ferie hos de forskellige godkendelsesinstanser.
Læs referatet her

WE WANT YOU – dusør gives!
Vi vil rigtig gerne være flere bordtennisspillere og bordtennisklubber. Så er du den der kan give os et tip der fører til en ny klub i DBTU, så venter der en dusør til både dig og din klub! Kampagnen fortsætter!
Læs mere her

Sommerens Lejre har både været på TV og godt besøgt
Flere klubber har arrangeret bordtennislejre i løbet af sommeren i samarbejde med DBTU. Dette har både medført både TV indslag, spændende artikler og gode billeder. Tak til klubberne og alle de frivillige for at give bordtennisbørn og unge en spændende og indholdsrig sommer!
Læs mere her

Deltagere søges til Paralympic Day Special – lørdag den 28. september 2013
Kender du et ungt menneske med udviklingshandicap, som har et særligt talent for bordtennis – så er det nu du skal læse videre! Dansk Handicap Idræts-Forbund har sat sig for at finde unge talenter og hjælpe dem videre med en seriøs idrætskarriere. Derfor inviterer DHIF til ”Paralympic Day Special” for talentfulde atleter med udviklingshandicap.
Læs mere her

Skal din klub BAT-Certificeres?
Bordtennis Aldersrelateret Træning (BAT) kan ikke længere kaldes et nyt koncept. Mange har efterhånden stiftet bekendtskab til BAT konceptets anbefalinger og principper enten via DBTU’s kurser eller gennem BAT materialet. Roskilde og Ballerup der startede deres certificeringsforløb i efteråret 2012, er tæt på at afslutte og dermed gøre OB selskab, som BAT Certificeret klub. Til efteråret optages nye klubber til BAT Certificering, så det er nu, der skal tages stilling til om din klub og jeres trænere skal certificeres.
Kontakt din konsulentfor at høre mere om forløbet, og læs mere om konceptet her

DBTU’s forældreguide på hjemmesiden
DBTU’s nye forældreguide på hjemmesiden er praktisk hjælp og rådgivning til nye bordtennisforældre. Her findes gode råd til hvordan forældrene allerbedst spiller med på banen – til gavn for både dem selv, børn og klubber! Vigtigt er det at vide, at forældre blandt andet kan finde en vejledning til, når de skal tilmelde børnene til sæsonens første stævner.
Se mere her

DIF Idrætsmiljø for unge – skal din klub certificeres?
DIF idrætsmiljø for unge er et foreningsudviklingsprojekt med de 13-19 årige i fokus. Projektet sigter på at fastholde unge i idrætten og at gøre det attraktivt at spille på ”2. holdet”. Er du blevet nysgerrig?
Læs mere her

Skal flere i din klub modtage nyt fra DBTU?
Spillere, forældre, trænere, bestyrelsesmedlemmer eller andre der ønsker at modtage DBTU-NYT, kan kontakte klubbens ’bordtennisportaladministrator” der kan oprette interesserede i kategorien bladmodtagere inde på Bordtennisportalen. – Og ellers kan du altid se DBTU-Nyt på www.dbtu.dk

Rød linje

 
INVITATIONER

Invitation til CPH Adidas International
Brønshøj Bordtennis og Københavns BTK inviterer for femte år i træk til Copenhagen Adidas International 2013, den 21.-22. september i Valby-hallen. Stævnet er 1. afdeling af DBTU’s grand prix serie og arrangeres i samarbejde mellem de to klubber.
Læs mere her

Invitation til Ama’r Open
Ama’r Open for puslinge til herre elite afholdes den 31. august til 1. september 2013 i Amager Bordtennis Klubs Lokaler, Amagerhallen. Der er tilmelding via bordtennisportalen senest 23. august 2013. Bemærk at tilmeldingen åbner i løbet af sommeren.
Se invitationen her

Invitation til åben turnering for senior og ungdom
SØHØJLANDET OPEN 2013 for både senior ungdom afholdes den 7. og 8. september 2013 i Ry Hallerne. Stævnet er et opstartsstævne og der er tilmelding via bordtennisportalen senest 1. september 2013. Bemærk at tilmeldingen åbner i løbet af sommeren.
Se invitationen her

Invitation til MyPlanet Sport Cup (ÅBENT STÆVNE)
BTK MIDTJYLLAND inviteret til MyPlanet Sport Cup (ÅBENT STÆVNE) i Snejbjerg Hallen lørdag den 21. og søndag den 22. september 2013
Se invitationen her

Invitation til Andro kids open 2013
Borussia Düsseldorf (Tyskland) inviterer til åben turnering for drenge og piger født i 1997 eller senere. Turneringen afholdes den 30. august til 1. september 2013.
Se invitationen her

Træner du udviklingshæmmede børn, unge eller voksne?
– og står du ofte som instruktør eller træner og tænker: Hvordan skal jeg planlægge træningen, så jeg får alle med? Hvorfor lykkes nogen aktiviteter – mens andre mislykkes? Hvorfor stopper nogle af deltagerne midt i det hele? Hvorfor magter de ikke nogen bestemte øvelser? Hvis ja – så tag på kursus den 5. oktober 2013, hvor du kan blive klogere på det.
Læs mere her

 

Forfatter: Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: dbtu@dbtu.dk