Eliteplan

Eliteplan: Perioden 20/8 – 31/12 2013.

Planen er en overgangsplan. Såfremt der i perioden ansættes en elitechef kan planen blive ændret.

Ungdomslandshold og talentudvikling er vores primære fokus. Samtidig er målet, at spillerne skal lære at tage mere ansvar for deres egen træning.

Det er vores klare opfattelse, at vedlagte trænings set up giver plads til dette.

Generelt:

– Spillerne prioriteres efter internationale mål og indstilling.
– Morgentræning: Individuelle oplæg i bevægelse og teknik for prioritetsspillere
– Eftermiddag: Basistræning i bevægelse og teknik. Fysisk træning.
– Fysisk træning: Udgangspunkt tre gange om ugen. Tilrettelægges individuelt af landstræneren.
– Tirsdag formiddag: Konditionstræning efter træningen.

Prioriteter jf. samarbejdsaftale mellem DBTU og Team Danmark:
– Michael Maze.
– Jonathan Groth.
– Herrejuniorlandsholdet og Andreas Dilling.
– Herrehold: Michael Maze, Jonathan Groth og Kasper Sternberg.
– Efterskole (Talentudvikling).
– Samarbejde med Peter Rosenmeier og DHIF.
– Øvrige senior- og ungdomslandsholdsspillere. (Dame-, herre- og ungdomslandsholdsspillere arbejdes der individuelt med når der er mulighed for det. Det er en mulighed, ikke en rettighed).
 

Sportschef/landstrænerteamet kan i nuværende situation kun ligge fokus på spillere med internationale mål. Derfor vil den langsigtede talentudvikling (bl.a. U12 projektet og udvidet klubsamarbejde) blive sat på standby. For de implicerede spillere og deres klubber/klubtrænere, vil kontakten være tæt imellem ansvarlig klub- og landstræner.
 

Christoffer Petersen går op i tid og bliver en del af landstrænerteamet frem til 1. januar. Christoffer vil deltage på nogle af de ugentlige træninger, assistere ved enkelte turneringer samt hjælpe med kommunikationen til de involverede spillere/klubber.
 

Sparringsspillere vil blive indbudt til forskellige formiddagstræningspas. Sparringsspillerne vil primært blive benyttet til at træne med de bedste junior- og U21-spillere. 
 

I løbet af sæsonen vil der være aflysninger i den daglige træning på baggrund af turnerings- og lejraktiviteter. Her forventes det, at spillerne selv tager ansvar for træningen.
 

Nationale lejre (senior og ungdom) kommer i resten af 2013 til at blive erstattet af individuelle set up for de prioriterede spillere. Disse set up kommer til at foregå i Idrættens Hus.
 

Ændringer i den daglige træningsplan vil blive meddelt direkte til de involverede spillere og klubber i starten af hver måned.
 

Her kan ses en liste over træningstider og træningsgrupperne i Idrættens Hus. Spillerne skrevet i kursiv er sparring. Sparringen er primært til for ungdomslandsholdsspillerne.

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 13
Kontaktperson e-mail: dorte.kronsell@dbtu.dk