DBTU-NYT Uge 43

Flere betalingsmuligheder på BordtennisPortalen
Det er nu muligt at benytte flere typer betalingskort på BordtennisPortalen.dk blandt andet MasterCard, Visa og Visa Electron. Vil du betale via din netbank kan du benytte betalingsknapperne Danske bank, Nordea og via E-dankort kan du finde de fleste andre banker/netbanker.
BordtennisPortalen

Brøndby Idrætsefterskole – følg eleverne og kom til åbent hus den 14. december 2013
Brøndby Idrætsefterskole inviterer til et særligt åbent hus arrangement i forbindelse med skolens bordtennislinje. Bordtennislinjen er et samarbejde mellem DBTU og Idrætsefterskolen. Reservér derfor lørdag den 14. december 2013 allerede nu. Følg samtidig med i elevernes dagligdag og elevernes Top Performance Projekt.
Læs mere her

Hvem er din lokale helt, der skal nomineres til prisen på 75.000 kr?
Kender du en person, en klub eller et hold, der på frivillig basis har gjort en helt særlig og aktiv indsats for at få børn og unge til at dyrke sport og motion? Så har du nu muligheden for at give dem et velfortjent skulderklap, ved at nominere dem til Nordeas ”Gør det muligt” pris på 75.000 kr.
Læs mere her

Husk der er uddannelse at hente i Jylland, på Fyn og Bornholm
Klubtræner K1 hvor de grundelæggende trænerfærdigheder kan komme helt på plads udbydes i Esbjerg. Klubtræner K2 der er praktisk orienteret, og for dem der ønsker en større og bredere viden om det at være træner udbydes i BBB på Fyn. Inspirationskursus med fokus på henholdsvis serv og retur samt kinatræning udbydes i Hasle, Bornholm. Fristerne for tilmelding er forskellige, men tilmelder du dig inden 4. november 2013 – så er du med!
Tilmeld dig her

Har I indberettet jeres skolepartnerskabsaftaler? Husk der er støtte at hente til klubben
Din klub kan opnå både økonomisk-, materiale- og konsulentstøtte, når I indgår partnerskabsaftaler med forskellige institutioner (skoler, SFO’er, Fritidsklubber mm). Partnerskabsaftaler er en måde at styrke kendskabet til bordtennissporten og/eller rekruttere nye medlemmer til klubben. Hvordan din klub henter støtte og hvilke krav der skal opfyldes…
Læs mere her eller kontakt din konsulent her

Stiga Klubpakke – tilbuddet gælder oktober med
Klubpakke til særpris! Stiga tilbyder hele september og oktober en klubpakke bestående af bolde, bat, bord og net til DBTU’s medlemsklubber.
Se tilbuddet her

Få en moderne og sikker hjemmeside til din klub via BordtennisPortalen
ClubPeople, der er DBTU’s samarbejdspartner om BordtennisPortalen, har etableret et tilbud til alle medlemsklubber. Tilbuddet omfatter både hjemmeside og kontingentsystem. Systemet er nemt at administrere da du kan styre klubbens system gennem dit login på BortennisPortalen.dk.
Få mere at vide her

INVITATIONER – 2013
NOVEMBER
Invitation til HOS PETER OPEN
BTK Holme Olstrup inviterer til stævne på Lille Næstved Skole, Herlufholmvej 16, 4700 Næstved, lørdag 2. og søndag 3. november 2013. TILMELDING skal ske via Bordtennisportalen.dk senest søndag den 20. oktober 2013.
Læs mere her

Invitation til Andelskassecup i Bjerringbro
Team Nørreå Bordtennis inviterer til Andelskasse Cup for både Senior og Ungdom i Bjerringbro gymnasiumhal den 2. og 3. november 2013. Sidste tilmelding er den 23. oktober 2013 gerne gennem Bordtennisportalen.
Læs mere her

Invitation til åbent stævne i Forum Faaborg
Faaborg Bordtennis Klub inviterer til åbent stævne for seniorer og ungdom den 2. og 3. november 2013. Der er tilmelding via www.bordtennisportalen.dk senest 18. oktober 2013.
Læs mere her

Invitation til Haldor Topsøe Cup 2013
Dalby BTK inviterer til Haldor Topsøe Cup, den 16. og 17. november 2013 i Solbakkehallen, Jægerspris. Stævnet er for seniorer og veteraner. Der er tilmelding via www.bordtennisportalen.dk senest 4. november 2013.
Læs mere her

Invitation til Hyggestævne i Sjørring
Sjørring Bordtennisklub indbyder alle til hyggestævne lørdag den 23. november 2013, kl. 09.00 – ca. kl. 16.00 ved Sjørring Idræts- & Kulturcenter i Thisted. Stævnet er opvarmningsturnering til ”Stjernetræf 2013” med bl.a. Jan O. Waldner og Mikael Appelgren, der starter kl. 17.00. Tilmelding via BordtennisPortalen senest fredag den 8. november 2013
Læs mere her

Invitation til Dansk FI Lolland-Falster Open 2013
Nykøbing Falster BTK inviterer til Dansk FI Lolland-Falster Open 2013 lørdag den 23. og søndag den 24. november 2013 i Ejegodhallen, Nykøbing F. Der er tilmelding via Bordtennisportalen.dk senest fredag den 18. november 2013.
Læs mere her

Invitation til Ratingstævne i Hasle
Hasle I.F. inviterer til Ratingstævne i Hasle Hallen, søndag den 24. november 2013. Stævnet indgår i Bornholms Tidendes Grand Prix og BBTU/DGI’s Bredde Grand Prix. Tilmelding skal ske klubvis via bordtennisportalen.dk efter ratingopdateringen den 7. November 2013 – og senest den 10. november 2013.
Læs mere her

Invitation til OB Grand Prix 2013
OB Bordtennis inviterer til GP stævne fredag den 29. november til og med den 1. december 2013.
Stævnet afholdes i Odense Idrætspark. Tilmelding via Bordtennisportalen.dk senest den 12. november.
Læs mere her

SUCCESEN GENTAGES i november: Træner du udviklingshæmmede børn, unge eller voksne?
– og står du ofte som instruktør eller træner og tænker: Hvordan skal jeg planlægge træningen, så jeg får alle med? Hvorfor lykkes nogen aktiviteter – mens andre mislykkes? Hvorfor stopper nogle af deltagerne midt i det hele? Hvorfor magter de ikke nogen bestemte øvelser? Hvis ja – så tag på kursus den 23. november 2013, hvor du kan blive klogere på det. Kurset er en gentagelse af det overtegnede kursus i oktober.
Læs mere her

INVITATIONER – 2014

MARTS
Invitation til Nordeuropæiske Veteran Bordtennis Mesterskaber
Nordeuropæiske Veteran Bordtennis Mesterskaber afholdes i København, 28.-30. marts 2014. Mesterskaberne afholdes i samarbejde mellem Amager Bordtennis Klub og Dansk BordTennis Union. Tilmeldingen er åben fra 15. oktober 2013 til 1. marts 2014.
Læs mere her

APRIL
Invitation til Austrian Sparkasse Youth Championships 2014
Linz inviterer til International turnering I Østrig den 18.-21. april 2014 for U11 til U18. Sidste frist for tilmelding er den 14. marts 2014.
Læs mere her

God fornøjelse!

 

Forfatter: Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: dbtu@dbtu.dk