DBTU-NYT Uge 45

Hvem passer på jeres frivillige?
Få en frivillig ansvarlig i jeres klub! En frivillig ansvarlig skal tage sig af de frivillige, så foreningen får flere hænder til arbejdsopgaverne, og så de frivillige udvikles og trives. Det hedder en HR-medarbejder i det private erhvervsliv – i foreningsidrætten kalder vi det en frivillig-ansvarlig. Uden frivillige – ingen forening. Så enkelt kan det siges. En idrætsforening har både formand, kasserer, ungdomsansvarlig, sponsoransvarlig osv. Men de færreste foreninger har en, der er ansvarlig for foreningens vigtigste ressource: De frivillige. Derfor opfordrer både DBTU og DIF alle foreninger til at få en frivillighedsansvarlig.
Læs mere her

Husk digitalpostkasse til foreningen!
Senest 1. november 2013 skal alle foreninger med et CVR-nummer have oprettet en digital postkasse til sikker post fra det offentlige. Postkassen er gratis og kan oprettes her. I postkassen vil idrætsforeningerne fremover modtage meddelelser om for eksempel straffeattester, rykkere for årsregnskabet mv.
Læs mere og opret postkassen her

Mangler din klub en træner? Ja tak svarede flere klubber!
I september 2013 tilbød DBTU landets klubber muligheden for besøg af Christoffer ”Stuff” Petersen. Et besøg der både omfatter træning og et møde med klubbens bestyrelse og evt. trænere om, hvad der rører sig i den enkelte klub, og hvilke muligheder og udfordringer klubberne hver især står overfor. 20 klubber ville gerne have besøg af Christoffer.
Læs mere her

Vidste du at der er gratis materialer at hente i DBTU’s Webshop?
Aktivitetshæfter, øvelseshæfter, legemateriale, skolemateriale, inspirationsmateriale, formularer hvor klubben kan søge midler og meget andet kan hentes helt gratis på DBTU’s Webshop. Vi vil nemlig gerne, at det rigtig gode materiale der er udviklet kommer til gavn lige der, hvor der er mest brug for det, nemlig i klubberne og skolerne. Gå ind på DBTU’s webshop og se hvad du kan bruge.
Se webshoppens tilbud her

Vil du være en god træner?
Den gode træner skal ikke bare mestre taktik og teknik i sin idræt, men også kunne planlægge træningen over tid, instruere, arbejde med konditions- og styrketræning, kommunikere klart, kunne coache og meget mere. Det kræver med andre ord sit at stille sig i spidsen for en flok idrætsudøvere. Det kan også være at du ikke bare vil træne de bedste atleter, men også selv har en ambition om at være med i eliten af trænere? Se hvilken uddannelse på DIF niveau der passer dit behov.
Se oversigten her

Vidste du at DBTU’s konsulenter står klar til at hjælpe din klub?
DBTU’s udviklingskonsulentteam står klar til at hjælpe lige netop din klub – helt gratis! Har I brug for at udvikle en eksisterende bordtennisklub, har I brug for hjælp til at begynde en ny afdeling, mangler I sparring, viden og inspiration til udvikling af foreningen organisatorisk eller sportsligt – eller begge dele. Har I brug for forældreguide, uddannelse eller bare spørgsmål? Så kontakt DBTU, så finder vi frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.
Læs mere her

Licensfakturering, forfaldsdatoer og gebyrer – være opmærksom!
Måske har din klub oplevet at betalingsdatoen allerede er overskredet, når I modtager en faktura.
Årsagen har været, at systemet har tilbagedateret til den dato I gennemførte orden. Kilden til dette er ændret. Skulle I alligevel opleve dette igen, kan I altid gå ud fra, at I har 14 dages betalingsfrist fra modtagelsen af faktura. På jeres faktura er der endvidere nogle gange mere end ét fakturagebyr. Dette skyldes, at når ordrer fra Bordtennisportalen indlæses til økonomisystemet, sker det ordrevis, mens når fakturaerne udskrives fra regnskabsprogrammet, så samles alle fakturaer. Derfor hvis der løses 3 licenser den ene dag og en uge efter 1 licens, og I beder faktura i stedet for at betale online, så er dette 2 ordrer og dermed 2 fakturagebyrer.
Kig ind på BordtennisPortalen 

INVITATIONER – 2013
NOVEMBER

Invitation til Haldor Topsøe Cup 2013
Dalby BTK inviterer til Haldor Topsøe Cup, den 16. og 17. november 2013 i Solbakkehallen, Jægerspris. Stævnet er for seniorer og veteraner. Der er tilmelding via www.bordtennisportalen.dk senest 4. november 2013.
Læs mere her

Invitation til Hyggestævne i Sjørring
Sjørring Bordtennisklub indbyder alle til hyggestævne lørdag den 23. november 2013, kl. 09.00 – ca. kl. 16.00 ved Sjørring Idræts- & Kulturcenter i Thisted. Stævnet er opvarmningsturnering til ”Stjernetræf 2013” med bl.a. Jan O. Waldner og Mikael Appelgren, der starter kl. 17.00. Tilmelding via BordtennisPortalen senest fredag den 8. november 2013
Læs mere her

Invitation til Dansk FI Lolland-Falster Open 2013
Nykøbing Falster BTK inviterer til Dansk FI Lolland-Falster Open 2013 lørdag den 23. og søndag den 24. november 2013 i Ejegodhallen, Nykøbing F. Der er tilmelding via Bordtennisportalen.dk senest fredag den 18. november 2013.
Læs mere her

Invitation til Ratingstævne i Hasle
Hasle I.F. inviterer til Ratingstævne i Hasle Hallen, søndag den 24. november 2013. Stævnet indgår i Bornholms Tidendes Grand Prix og BBTU/DGI’s Bredde Grand Prix. Tilmelding skal ske klubvis via bordtennisportalen.dk efter ratingopdateringen den 7. November 2013 – og senest den 10. november 2013.
Læs mere her

Invitation til OB Grand Prix 2013
OB Bordtennis inviterer til GP stævne fredag den 29. november til og med den 1. december 2013.
Stævnet afholdes i Odense Idrætspark. Tilmelding via Bordtennisportalen.dk senest den 12. november.
Læs mere her

SUCCESEN GENTAGES i november: Træner du udviklingshæmmede børn, unge eller voksne?
– og står du ofte som instruktør eller træner og tænker: Hvordan skal jeg planlægge træningen, så jeg får alle med? Hvorfor lykkes nogen aktiviteter – mens andre mislykkes? Hvorfor stopper nogle af deltagerne midt i det hele? Hvorfor magter de ikke nogen bestemte øvelser? Hvis ja – så tag på kursus den 23. november 2013, hvor du kan blive klogere på det. Kurset er en gentagelse af det overtegnede kursus i oktober.
Læs mere her

INVITATIONER – 2014
JANUAR
Invitation til Kvickly Cup 2014
Ribe Bordtennis Klub inviterer til internationalt stævne for ungdom og senior, der afholdes i Ribe Fritidscenter lørdag den 4. og søndag den 5. januar 2014. Tilmelding via Bordtennisportalen.dk senest den 8. december 2013.
Læs mere her

MARTS
Invitation til Nordeuropæiske Veteran Bordtennis Mesterskaber
Nordeuropæiske Veteran Bordtennis Mesterskaber afholdes i København, 28.-30. marts 2014. Mesterskaberne afholdes i samarbejde mellem Amager Bordtennis Klub og Dansk BordTennis Union. Tilmeldingen er åben fra 15. oktober 2013 til 1. marts 2014.
Læs mere her

APRIL
Invitation til Austrian Sparkasse Youth Championships 2014
Linz inviterer til International turnering I Østrig den 18.-21. april 2014 for U11 til U18. Sidste frist for tilmelding er den 14. marts 2014.
Læs mere her

JUNI
Invitation LederCamp
KFUMs Idrætsforbund inviterer til LederCamp, hvor du bliver klædt på til at håndtere både udvikling og udfordringer i din forening. Ledercampen afvikles som internat over 4 dage fra mandag den 30. juni til torsdag den 3. juli 2014
Læs mere her

God fornøjelse!

 

 

 

Forfatter: Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: dbtu@dbtu.dk