Hygge med Slagstyrke 60

“Stævnet gik rigtigt fint. Vi spillede først singlekampe, hvor vi spillede 4 holdkampe. Efter frokost spillede vi doubleturnering”, fortæller Gitte Schleimann Petersen fra Furesø-holdet, der denne onsdag var taget til Frederiksborgcentret for at dyste og hygge sig med jævnaldrende fra Hillerød 60+.

Arrangementet blev tilgodeset med stævnepakken fra DBTU, der indeholder en vejledning til stævne- og turneringsafvikling, en skabelon til stævneinvitation, 15 stk. kampbolde og ikke at forglemme en række herlige præmier i form af 2 x 4 Refsvindinge øl og 2 ølglas med Slagstyrke 60 log, 2 x 1 flaske vin og 2 vinglas med Slagstyrke 60 logo og 2 termokander med Slagstyrke 60 logo.

Efter at have set tv-indslaget med Helsingørs veteran-afdeling overvejer Gitte Schleimann Petersen at arrangere endnu en duel mellem ældre. “Det kunne da være sjovt”, siger hun.

Modtag stævnepakken

Dette fantastisk gode tilbud til eksisterende DBTU medlemsklubber løber frem til 1. april 2014 eller så længe lager haves, så I må hellere se at få arrangeret i en fart.
Der skal være mindst to deltagende klubber ved stævnet for at man kan modtage Stævnepakken. Med Stævnepakken håber DBTU på, at kunne gøre det endnu mere attraktivt for ældre over 60 år at deltage i bordtennisstævner. Hør mere om Slagstyrke 60 hos udviklingskonsulent Annette Westermann på tlf.: 43 26 21 17.
Furesø 60 træner
Furesø 60+ holdet med Gitte Schleimann Petersen i rød bluse i midten har været en tur i Hillerød for at spille mod jævnaldrende.

60+ duel 1X

Stævnepakken fra DBTU var et hit hos de ældre fra Furesø 60+ og Hillerød 60+, da de dystede mod hinanden i Hillerød.. 

60+ duel 2X

Efter duellen i Frederiksborgcentret hyggede de ældre sig i hinandens selskab med et stykke mad. 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk