Gensyn med Emma Højlund

16-årige Emma Højlund har siden 2011 haft så store problemer med en forskydning af nogle ryghvirvler, at hun stoppede med bordtennis i 1½ år. Hun fik behandlinger af en fysioterapeut, der til sidst ikke kunne gøre mere for hende.

Nu er hun med igen, og det går væsentligt bedre med ryggen, men lysten til at træne hårdt mange gange om ugen er ikke kommet tilbage – endnu.

“Jeg spiller én gang om ugen med Malene (Kaag, red.) i Sisu/MBK, og det er helt fint”, siger Emma, der i stedet for bordtennis har kastet sig over fitness, som hun dyrker seks gange om ugen. Det har hjulpet så meget på rygproblemerne, at hun ikke længere vil bruge rygskaden som argument for den manglende træning.

“Det går faktisk fint med ryggen. Jeg nyder at være med her ved DM. Jeg kan godt lide at spille kampe og se alle pigerne igen”, siger Emma.

Emma er startet på Marselisborg Gymnasium, hvor hun har samfundsfag og biologi på A-niveau samt engelsk og matematik på B-niveau. Når hun efter tre år er færdig med gymnasiet har hun en fremtidig plan om at komme ind på Politihøjskolen.

Emma Højlund1

Emma Højlund var igen med ved Senior DM i Odense.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk