Årets kammeratpris

”Vi vil gerne indstille Tølløses hold i 2. division øst til årets kammerat pris”, siger Thomas Hjermind Jensen, 2. divisionsspiller og holdleder samt formand i Hillerød GI.

Nu findes der faktisk slet ikke en sådan pris, men det kunne der måske komme til i fremtiden. Læs herunder formandens argumentation for at ville præmiere Tølløse-drengene:

”Lørdag den 15. februar skulle vi fra Hillerød køre (over en time) til Tølløse for at spille kamp i 2. division øst.
Tølløse, der ligger placeret lige under nedrykningsstregen, vandt over os sidste gang. Desværre kunne vi onsdagen før se, at vi ikke kunne stille noget hold pga. sygdom, ferie, spillere udlånt til 1. division og dårlige undskyldninger.
Jeg skrev til Tølløse, og sagde, som det var: Vi må nok højst sandsynligt udeblive fra kampen og tabe 0-14 eller forsøge at finde nogle venlige sjæle fra Serie 2 og tabe 0-14. Ingen ’bad feeling’ hvis I ikke ønsker eller ikke kan flytte kampen.
30 minutter senere fik jeg svar. Find nogle hverdage hvor I kan, så flytter vi bare kampen.
Vi fandt onsdag den 27. februar.
Tirsdag den 26. februar skriver Tølløse, at de desværre ikke har hallen alligevel. De spørger, om vi kan spille kampen i Hillerød, så vil de køre over et time hver vej i stedet for.
Stort smil i Hillerød – jo for søren da – hjemmebanefordel og i alt 2½ times transport sparet – I kommer bare. Tølløse kom så til Hillerød og spillede.
Vi stillede i næsten stærkeste opstilling og vandt 10-4, og Tølløse ligner en nedrykningskandidat.
Jeg tror, at vi skylder Tølløse en del mere en den ene øl, de fik i går. Så næste gang nogen spørger dig om at rykke en kamp så tænk på, hvad Tølløse gjorde”.

Hillerød er netop nu placeret som nr. 5 og Tølløse som nr. 7 af de 8 hold i rækken, hvor to hold rykker ned.

Tølløses 2. divisionshold

Tølløses 2. divisionshold har vist fairness, der i følge Hillerøds Thomas Hjermind Jensen burde præmieres. 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk