Kval. til STIGA Divisionen

“Vi arbejder benhårdt på at øge den almene interesse for bordtennis. Til vores seneste hjemmekamp i 1. division vest imod Brønderslev lykkedes det os at tiltrække 200 tilskuere – det var en kæmpe succes”, fortæller næstformand i B75 Jim Christensen.

Klubbens seneste tiltag er en samarbejdsaftale med det lokale nyheds website www.skipperposten.dk omkring Live Streaming af klubbens kampe. “Vi er mægtig glade for denne aftale, som giver os bedre muligheder for at udbrede interessen for vores sport. Vores netværk, som rækker langt ud over landets grænser, og som bl.a. tæller mange tidligere bordtennisspillere fra B75, bliver holdt informeret om vores aktiviteter via facebook og nyhedsbreve. Vi får mange positive tilbagemeldinger, og interessen for at følge med i vores aktiviteter er stigende, så vi glæder os over nu at kunne tilbyde folk at følge vores kampe LIVE, uanset om man befinder sig i Shanghai, Paris eller New York”, siger Jim Christensen.

De første Live Streamede bordtenniskampe med B75 bliver kommende weekends kvalifikationsspil til STIGA Divisionen i Odense. Se kampene her 

Live Streaming kval til STIGA Division 

Live Streaming B75-SISU

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk