Mens vi venter

April nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at der inden længe tages hul på hold-DM finalerne for både kvinder og mænd. Holdene er fundet og spilleprogrammet bliver således:

Kvinder

Finale, 1. kamp, onsdag den 2. april

Kl. 19.00: Vedbæk-Brønshøj, Vedbækhallen, Vedbæk skole.

Finale, 2. kamp, onsdag den 9. april

Kl. 19.00: Brønshøj-Vedbæk, Grøndal Multicenter.

Finale, evt. 3. kamp, lørdag den 12. april

Kl. 13.00: Brønshøj-Vedbæk, Grøndal Multicenter.

Bronzekamp, mandag den 7. april

Kl. 19.00: OB-Køge, Odense Kasernehal.

Mænd

Finale, 1. kamp, mandag den 7. april

Kl. 19.00: København-Roskilde, Idrætshuset, Østerbro (sendes på KanalSport med live-optakt fra kl. 18.55).

Finale, 2. kamp, mandag den 14. april

Kl. 19.00: Roskilde-København, Roskilde Kongres- og Idrætscenter (sendes på KanalSport med live-optakt fra kl. 18.55).

Finale, evt. 3. kamp, mandag den 21. april

Kl. 19.00: OB-Vedbæk, Odense Kasernehal.

Tidligere på måneden blev de individuelle danske mestre 2014 fundet i Odense. Her et tilbageblik på medaljevinderne:

Herresingle DM 2014 (1)

Jonathan Groth dansk mester i herresingle efter finalesejr over Allan Bentsen og med Claus Schou Nielsen og Kasper Sternberg Sjelle som bronzevindere.

Damesingle DM 2014(1)

Pernille Agerholm dansk mester i damesingle efter finalesejr over Stefanie H. Christensen og med Pernille P. Søndergaard og Izabell Nørlem som bronzevindere.

Herredouble DM 2014(1)

Medaljevinderne i herredouble, hvor Allan Bentsen og Claus Schou Nielsen vandt finalen mod Mikkel Hindersson og Henrik Vendelbo. Bronzevinderne blev Rasmus Klein-Døssing/Mogens Sonnichsen og Kasper Weinrich Schübeler og Thomas Jensen.

Damedouble DM 2014(1)

Pernille Agerholm og Pernille P. Søndergaard vandt mesterskabet efter finalesejr over sidste års mestre Mie B. Jacobsen og Izabell Nørlem. Bronzemedaljerne blev vundet af Nicoline Koefoed/Sophie Walløe og Henrietta Nielsen/Sofie Egeholt Bang.

Mixeddouble DM 2014(1)

DM-titlen i mixeddouble blev vundet af Pernille Agerholm/Morten Hyrup Rasmussen efter finalesejr over Nikoline Koefoed/Rasmus Klein-Døssing. Bronzemedaljerne blev vundet af Stefanie H. Christensen/Ruben S. Jensen (mangler på billedet) samt Mie B. Jacobsen og Tobias Rasmussen.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk