Klar til veteran-VM

Danmarks otte deltagere er:

Lone Hummeluhr og Karin Kruse Rytter i klassen for spillere over 50 år.

Mogens Sonnichsen (debutant) deltager i 40+

Steen Hummeluhr og Morten Larsen deltager i 50+

Ole Rytter og Günter Härle deltager i 60+

Jens-Erik Linde deltager i 65+

For første gang i rigtigt mange år har vi kun èn tidligere medaljetager med til et VM (Karin Kruse Rytter – medaljer i Rio), hvilket ellers har bragt Danmark frem i top 10 over landenes all-time medaljetagere. 

Karin Kruse Rytter

Karin Kruse Rytter ved veteran EM i Bremen i 2013. Foto fra Ping Pong Vikings hjemmeside.

 

“Det bliver sikkert noget sværere at vinde medaljer denne gang, men tro mig, der vil blive kæmpet”, siger Jens-Erik Linde.

Den lange rejse (23 dage) og de dyre flyomkostninger har gjort, at årets antal danske deltagere altså “kun” blev på otte. Udrejsen er på 23 timer og 55 minutter med 2 timer og 15 minutters skifte i Singapore – hjemrejsen varer ca. 28 timer / ca. 6 timer i Singapore.

VM har i alt 1.800 anmeldte i de 2 x 8 kategorier, hvilket efter omstændighederne er ganske flot. Der er nogenlunde lige mange asiater og europæere med, men også Australien og New Zealand er naturligvis godt repræsenteret.

Der spilles i Trust Stadium Arena på ca. 70 borde i forstaden Henderson, så der skal nok blive gode kampe om de forskellige medaljer. De otte danskere rejser i to grupper: Familien Hummeluhr og de andre.

Familien Hummeluhr har besøgt Hawaii, og er nu i Australien inden det går løs i næste uge.
De seks øvrige har valgt at leje en bil og se nord-øen i ugen efter mesterskaberne og slutte af med en lille uge på syd-øen inden, det går hjemad.

“Hver deltager har sin turnus som guide for de andre, så alt tyder på en hyggelig og oplevelsesrig tur”, siger Jens-Erik Linde, der kan afsløre, at både stemningen og rejselysten nærmer sig med hastige skridt.

Resultater fra VM kan findes på wvc2014 som efter planen vil blive opdateret jævnligt. I Ping Pong Vikings medlemsbladet kan man til august læse om de danske indsatser ved VM.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 28 70 57 31
Kontaktperson e-mail: linde@sport.dk