46 nationer er klar

Sommertiden er kommet til Garda Trentino – området, der om ikke så længe tager imod hele familien bordtennis. Riva del Garda ligger på den nordlige side af Gardasøen.
Et rekordstort antal på 46 lande deltager i 10-dages turneringen, der strækker sig fra den 11.- 20. juli. Der spilles først holdturnering så individuelt.

39 lande deltager i herrejuniorernes holdturnering og 32 nationer i damejuniorernes holdturnering. I drenge-hold er der tilmeldt 42 nationer og i pige-hold 36 nationer.

Der vil blive spillet i omegnen af 3.500 kampe, inden vinderne af de 14 titler er fundet på de 24 konkurrenceborde i Baltera Expo Fair i Rival del Garda. Desuden vil der være 24 træningsborde på stedet, der også rummer omklædningsrum, kontorer, restauranter, kommercielt område og VIP-lounges.

Ca. 550 spillere vil deltage i begivenheden. De vil blive ledsaget af 200 trænere, ledere og fysioterapeuter. Der er ca. 300 registrerede personer til at varetage begivenheden herunder 100 dommere og repræsentanter for bordtennisfirmaer, 80 OC personale og 40 frivillige.

Riva del Garda er Baltera Expo Fair komplekse område, der dækker 25.000 kvm. Hele området er med air-condition og skyggefuld struktur. Der er to ”centrecourts” på hver 14 x 7 meter, hvor de vigtigste kampe og finaler vil finde sted (tv live af ETTU TV drevet af Laola1.tv hele verden). Desuden er der 22 konkurrenceborde (12 x 6 meter) og 24 træningsborde (10 x 5 meter), som vil stå til rådighed for spillerne.

Der er gode forbindelser til Riva del Garda, der er omkranset af store italienske lufthavne (Milano, Bergamo, Verona, Venedig, Treviso). Den unikke beliggenhed omgivet af bjerge ved bredden af Gardasøen skaber et behageligt klima og optimale temperaturer.
For de som ikke skal spille bordtennis var det måske en idé med en af de mange attraktioner, der er let tilgængelige og ofte på gåafstand f.eks. klatring i Arco, canyoning i Ledro-dalen, sejlads og dykning i Gardasøen. Hele området er til rådighed for cykelture takket være velorganiserede stier og ruter.

Baltera

Baltera-komplekset, hvor ungdoms-EM 2014 vil blive afholdt.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk