Mie Skov skifter til Brønshøj

Den traditionsrige klub Brønshøj Bordtennis har store ambitioner for sæson 2014/15.

”Vi skal have medalje i herrernes bedste række og et dansk mesterskab igen i damernes elitedivision. Vi har fået tilgang af flere stærke spillere, så vi kan nå vores mål. Martin Monrad og Christian Kongsgaard Larsen skal forstærke holdet sammen med Jakob Asmussen og stortalentet Anders Lind. Derudover har vi fået landets suverænt bedste kvindelige spiller – Mie Skov – i truppen, og hun har tidligere kunnet drille nogle af de stærkeste herrespillere i landets bedste række”, udtaler sportschef Kasper Schübeler i en pressemeddelelse. Det skal tilføjes at også Morten Holm Knudsen fra det tidligere Vedbæk nu spiller for hvepsene i Brønshøj.

Mie Skov har for længst smidt danseskoene og ser nu frem til sæsonen i en ny klub. ”Jeg har fået blod på tanden og håber på, at man igen vil bruge mig i landsholdssammenhæng”, siger Mie Skov til undertegnede. Med klubskiftet har Mie mulighed for at spille med i både herrernes og kvindernes elitedivision, men det er ifølge hende selv yderst tvivlsomt, om hun kommer til at spille kampe i kvindernes elitedivision. ”Det er primært med tanke på eventuelle kampe i herrernes Stiga-division, men hvis der bliver brug for det, vil jeg ikke afvise at hjælpe klubbens kvindehold”, siger Mie, der desuden har lavet en ny aftale for den kommende sæson med sin svenske klub Skurup BTK i Pingisligan, hvor hun skal spille sammen med kinesiske Ziqi Li (der bor i Frankrig), søstrene Malin og Annica Nilsson og den spillende holdleder Pearl Lövgren.

Brønshøjs herrer åbner sæsonen mod sidste års mestre fra Roskilde lørdag den 30. august kl. 14.00 på hjemmebane i Grøndal Multicenter. Hos kvinderne spiller Brønshøjs danske mestre sæsonens første kamp mod Københavns BTK lørdag den 27. september i en runde i Århus. Læs mere på klubbens hjemmeside: www.bronshojbordtennis.dk.

Martin Monrad og Jakob Asmussen

Billedet her er fra sidste sæsons kvartfinale i elitedivisionen, hvor Brønshøjs Jakob Asmussen (th.) møder Martin Monrad fra den nu lukkede klub Vedbæk. Nu er de to klubkammerater i Brønshøj.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk