Målsætningen er klar

For at komme op og fastholde dette niveau, så skal der fokus på talentudviklingen, som nu engang er fødekæden i til eliten. Her er der fire områder, som kan sammenfattes som: Lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

På alle fire områder skal vi se på at skabe kvalitet for alle parter, ud fra de muligheder der er. Der skal udarbejdes nogle handlingsplaner, så det ikke bliver held og tilfældigheder, der afgør, om vi får succes internationalt på seniorniveau.

Vi har på hjemmesiden meldt ud, at vi ville indkalde relevante parter til et møde, det har vi besluttet at gøre lidt anderledes, således at medlemmer fra eliteudvalget vil tage ud og mødes med de enkelte spilleudvalg i hver lokalunion samt relevante klubber i de fire områder til en snak om muligheder.

Skal der være en strategi for talentudviklingen, så skal det ske gennem et struktureret samarbejde, og her har vi naturligvis vores ideer og tanker, men det er afgørende at høre, hvad spilleudvalg og relevante klubber mener.
Når vi har samlet de input, der er, vil vi arbejde videre med en model for et struktureret samarbejde med fokus på talentudvikling.

Kontaktperson tlf.: 30 84 12 35
Kontaktperson e-mail: Steenhou@roskilde.dk