Slut med landsholdet

Efter længere tids overvejelse har den tredobbelte mester fra de danske seniormesterskaber tidligere på året Pernille Agerholm valgt at stoppe på det danske kvindelandshold.

En af årsagerne til det pludselige stop er ifølge hovedpersonen selv, at hun i de seneste par år ikke har haft den forventede internationale fremgang. Det har tæret på motivationen, når hun har spillet på landsholdet.

Pernille Agerholm flyttede i 2011 til Brøndby for at satse 100 % på bordtennis. Hun boede på Gildhøj kollegiet, og trænede to gange dagligt i Idrættens Hus. ”Jeg fik meget ud af det år, jeg trænede i Brøndby, og udviklede mig meget både som spiller og person”, fortæller Pernille, der i 2012 flyttede tilbage til Århus, hvor hun nu læser folkesundhedsvidenskab på Århus universitet, hvilket hun også har en forventning om at gøre godt.

Pernille kom første gang med på ungdoms-landsholdslejre allerede som 11-årig, og som 14-årig fik hun debut på seniorlandsholdet i en Europa Liga-kamp i Brøndby. Hun var til ungdoms-EM både som yngre pige, pige og dame junior.

Pernille Agerholm1

Pernille Agerholm har netop bebudet, at hun stopper på det danske kvindelandshold.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk