Dårlig opførsel

Den stod på seminar om regelfortolkninger med mere, da de 60 internationale dommere var samlet i Idrættens Hus fra i fredags. Det var anden gang, at de internationale dommere, der kom fra alle kontinenter, var samlet i Idrættens Hus. Denne gang bød seminaret bl.a. på et indlæg fra Koreas ambassadør Young Sam Ma, der også er international dommer samt fra Torsten Berg fra det internationale badminton forbund, der berettede om ligheder og forskelligheder i bordtennis.

Gule og røde kort

For de danske spillere på drengelandsholdet var seminaret også baggrunden for, at de en enkelt eftermiddag fik lov at opføre sig rigtig dårligt. I et rollespil skulle de komme med alle de unoder, de kunne komme på for at sætte dommerne på en prøve. For nogen faldt det meget naturligt, mens andre måtte anstrenge sig.

Christoffer Petersen, ungdomsansvarlig i DBTU, advarede dog spillerne om efterfølgende, at det kun var denne lørdag, de fik lov til at opføre sig på denne måde uden konsekvenser.

Klasse-service af DSB

Du tror sikkert, at du læste forkert, men den er altså god nok.

Det forlyder fra en veloplagt pressechef i DBTU, Arne Madsen, at alle var meget begejstrede for den danske gæstfrihed, og at dansk bordtennis fik et par gode venner.

“En af deltagerne Cindy Leung fra Hong Kong glemmer aldrig Danmark og DSB. Hun var sidste gang kommet i et forkert tog til lufthavnen, men konduktøren hos DSB fik på få minutter skaffet en taxa til næste station, hvor fra hun blev kørt til lufthavnen på DSB’s regning. Det var dansk hospitality, når den er bedst. Stor ros og hæder til den kvindelige konduktør, som Cindy har prøvet at finde, men desværre uden held”, fortæller Arne Madsen.

Deltagerne i seminaret med Koreas ambassadør Young Sam Ma yderst til venstre.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk