Nyt bordtennis center

”Det er med stolthed, vi kan byde vores spillere samt modstandere velkommen i disse super gode lokaler”, siger Bo Spottog, sportslig leder i Holme Olstrup.

Holme Olstrup bordtennis har spillet på Lundebakke skolen i alle år. ”Vi har kæmpet med andre idrætsgrene med hal tider, beskidt gulv, dårligt lys, borde op og ned og desværre blot 17 graders varme, da Næstved kommune ikke varmer haller mere op end det”, siger Bo Spottog, der nu ser frem til otte permanent opstillede borde og desuden otte nye borde, hvor af de tre er sponseret af Tuborg Fonden.
Lyset på bordtennisbordene i den nye hal bliver 1.000 lux, hvor de fleste haller ligger på ml. 300-400 lux.

”Vi har fantastisk forældre-opbakning i klubben og vil derfor kunne afholde træningslejre i både ØBTU og DBTU sammenhæng”, vurderer Bo Spottog, der desuden glæder sig over et klublokale, hvor ungdommen kan samles og spise deres madpakker før eller efter træningen.

Borgmesteren møder Tugwell

Når Næstved bordtennis på lørdag den 6. december kl. 11.00 byder alle velkommen i den nye hal på Toksværd Bygade 43, 4684 Holmegaard bliver det med manér.
Der venter et kæmpe åbningsbrag, hvor Næstveds borgmester Carsten Rasmussen vil udfordre Finn Tugwell i en show-kamp. Vinderen af den kamp (de fleste regner med Tugwell) spiller hovedkampen mod Holme Olstrups kinesiske spiller og træner Li Moding, der i øvrigt meldes i topform efter at have tabt sig 6 kg.
Efter denne kamp er der god grund til at blive hængende i den nye hal, hvor både Holme Olstrups 2. divisionshold og Drengedivisionshold spiller de to første holdkampe i hallen.

Sprudlende ungdom

Holme Olstrup vandt tidligere i år DM for junior-hold, da holdet bestående af Jeppe Spottog (herunder), Nicolai Nordahl Jensen, Frederik Tram og Mathias Ringstrømm snuppede titlen.
I 2013 blev det også til et DM, nemlig for drenge-hold, da Mathias Ringstrøm, Magnus Spottog, Jonas Jakobsen, Benjamin Lillelund og Christoffer Lund hjemførte titlen til klubben.

Til venstre den nye hal på et tidligt stadie og til højre Jeppe Spottog – en af Holme Olstrups spillere, der glæder sig til at indvie hallen på lørdag. 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 40 77 74 12
Kontaktperson e-mail: b.spottog@gmail.com