Groth og Sternberg

Det Europæiske Bordtennis Forbund har udpeget de 128 spillere, der skal deltage i de første European Games i Baku fra den 13.- 19. juni 2015. Danmark bliver repræsenteret i den individuelle turnering i Baku, da både Jonathan Groth, Roskilde og Kasper Sternberg, København er udtaget i herre single.

Endnu en dansker er med i Baku, da dommer Preben Søndergaard er udtaget.

I den individuelle turnering deltager 48 spillere. Det er de to bedste fra de 16 hold, der deltager i holdturneringen samt de 16 bedste spillere fra europaranglisten herudover.

Det er en glad eliteansvarlig Linus Mernsten, der modtog meddelelsen fra ETTU i weekenden. Både Groth og Sternberg har muligheder for at kvalificere sig til OL i Rio i 2016. “Det er vigtigt, at de derfor får erfaring med deltagelsen i en multisportevent som European Games. Det er en fantastisk god nyhed, at de begge deltager i Baku. Jeg er meget glad”, siger Linus Mernsten.

Både Jonathan Groth og Kasper Sternberg er også udtaget til de individuelle verdensmesterskaber i Suzhou i Kina fra den 26. april til den 3. maj.

Kasper Sternberg Sjelle (tv.) og Jonathan Groth (th.) mødtes i DM-finalen i herresingle for en uge siden. Nu kan de begge glæde sig over at skulle deltage ved European Games i Baku i Aserbajdjan i juni. Foto: Rémy Gros.

Forfatter: Arne Madsen/Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk