Efterlign Kasper Sternberg

Kasper Sternberg Sjelle spillede den 5. maj holdkamp for sin klub Bruille CTT i den franske Pro B mod PPC Villeneuve. Det gjorde han fornuftigt med to femsæts-sejre over henholdsvis Stéphane Ouaiche (nr. 93 på verdensranglisten), der blev slået med 3-2 (11-9, 7-11, 6-11, 11-8, 11-8) og Jean Gregoire, der blev besejret 3-2 (8-11, 13-15, 11-8, 11-8, 11-9). Kampen sluttede 3-3, hvilket betyder, at Bruille CTT dermed er sikre på at blive i rækken.

Ny aftale på plads

“Jeg talte med klubbens ledelse efter kampen, og vi er blevet enige om, at jeg fortsætter i klubben i næste sæson”, siger Kasper Sternberg Sjelle, der i kampen mod Stéphane Ouaiche leverede et forhåndsloop nærmest fra gulvhøjde, der ramte modstanderens bordhalvdel to gange. Se bolden på hans facebook-side. Klik her (scroll ned til 9. maj)

“Hvis der er nogen, der kan efterligne dette slag med succes, så sender jeg en t-shirt”, lyder det fra ‘Kølle’, der normalt er mest kendt for noget af et brag med forhånden. Selv undertegnede der ikke så få gange er blevet moppet med den manglende fart i forhåndsloopet, har aldrig været i nærheden af at ramme bordet to gange med et forhåndsloop. Men hvis du kære læser mener, at kunne gøre den hårdtslående landsholdsspiller kunststykket efter, så send en optagelse af dit forsøg – måske belønnes det med en t-shirt.

Kasper Sternberg Sjelle. Foto: Rémy Gros.

 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk