Borges laver en Sternberg

For en uges tid siden linkede vi her på hjemmesiden til en kamp i den franske Pro B, hvor det lykkedes for den normalt hårdtslående landsholdsspiller Kasper Sternberg Sjelle at forhåndsloope en bold op – næsten fra gulvhøjde – så den ramte modstanderens bordhalvdel to gange. Unægtelig et noget besynderligt og sjældent loop, der vel nærmest brød naturloven.

Sternberg, der på kontoret med et stort smil, viste os videoklippet, der er på hans facebook-side, var derfor helt med på at udlodde en t-shirt, hvis nogen kunne gøre ham kunststykket efter. Og det viser sig faktisk, at der er et par stykker, der har været i træningslokalet med en kameramand for at forsøge at kopiere det unikke slag.

Undertegnede har således modtaget en video både fra Rasmus Klein-Døssing fra OB og Christoffer Borges fra Søhøjlandet, der begge kunne gøre det samme – dog ikke i kamp. Hvem synes du, at Sternberg skal give sin t-shirt?

Se herunder Christoffer Borges forsøg endda i langsom gengivelse – en tro kopi af Sternbergs forhåndsloop:

 

Se herunder Rasmus Klein-Døssings forsøg fra Kasernehallen i Odense:

 

Hvis du har glemt det oprindelige forhåndsloop, der skulle kopieres, så se Sternbergs forhåndsloop her (scroll ned til den 9. maj)

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk