Groth i topform inden EM

Den danske mester i herresingle Jonathan Groth fortsætter med at imponere i den tyske 1. Bundesliga. I dag vandt han sammen med Fulda Maberzell over Schwalbe Bergneustadt med overraskende 3-0. Jonathan Groth spillede andensinglen for hjemmeholdet, og det gjorde han godt mod verdensranglistens nr. 49 Steffen Mengel fra Tyskland, der blev besejret med 3-0 (13-11, 11-9, 11-6).

“Det var fedt at vinde den første kamp på hjemmebane. Det var en super kamp. Jeg var nede med 7-10 i første sæt og 7-9 i andet sæt”, fortæller Jonathan Groth fra Tyskland, og fortsætter: “Jeg spillede med gode retninger og meget klogt. Desuden så havde jeg god koncentration gennem hele kampen”.
Også den danske landstræner Linus Mernsten glæder sig over Jonathan Groths opadgående formkurve inden EM: “Jonathan leverede en stabil kamp, hvor det var tydeligt at se, at han har forbedret sit baghåndsspil”.
Foruden Groths sejr vandt hjemmeholdets Xi Wang med 3-1 over Ricardo Walther og tredjesinglen Filus Ruwen besejrede Gustavo Tsuboi med 3-0 i sæt.


Jonathan Groth har fundet storformen inden EM i Rusland. Foto: Rémy Gros.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk