Virum snuppede slutspilsplads

I weekenden blev grundspillets sidste runde i Stiga-divisionen afviklet. Resultaterne betyder, at OB vinder grundspillet foran de forsvarende mestre fra Roskilde og CPH Bordtennis. Der var til det sidste heftig kamp om den sidste slutspilsplads mellem B 75 og Virum. Også Næstved, der i ugen spillede fire kampe havde chancen. Det blev dog Virum, der med 4-4 mod CPH Bordtennis i Virumhallen sikrede sig den sidste slutspilsplads.

Dermed mødes de seneste tre års DM-finalister Roskilde og CPH Bordtennis (alle år med Roskilde som vinder) i år allerede i semifinalen, hvor OB som vinder af grundspillet møder Virum, der altså blev nr. 4 i grundspillet.

Sådan ser et hold der lige har vundet grundspillet ud. OB’s hold er fra venstre Andy Pereira (Cuba), Pontus Rööse (Sverige), Morten Hyrup Rasmussen, Rasmus Klein-Døssing og Daniel Reed (England).

Virums landsholdsspiller Mikkel Hindersson er noget overrasket over, at det lykkedes for holdet at snuppe slutspilspladsen:
”Vores sæson har været rodet. Vi har af forskellige årsager ikke kunnet benytte vores stærke thailandske spiller Padasak, og da jeg fik to spilledages karantæne, så det sort ud for os”.

Mikkel og resten af Virum-holdet fik dog lidt blod på tanden igen, da B 75 ikke længere kunne benytte franske Ibrahima Diaw, der havde spillet i den bedste portugiske række. Alligevel er det overraskende for Mikkel, at Virum nu er slutspilsklar:
”Jeg havde ikke troet, at B 75 ville stille så reservespækket op i de sidste to kampe – det blev vores chance”, siger Mikkel, der på onsdag sætter kursen mod Kuala Lumpur i Malaysia sammen med det danske herrelandshold for at spille hold-VM.

Resultaterne betyder også, at Amager og Vestegnens BTK skal spille kvalifikationskampe for at blive i den bedste række.

Sådan gik det i sidste runde af grundspillet i Stiga-divisionen. Klik her
Se slutstillingen i grundspillet her

Kasper Sternberg Sjelle, CPH Bordtennis blev mest vindende spiller i grundspillet med 25 sejre i 28 kampe foran Andy Pereira, OB med 21 sejre i 26 kampe og Yujia Zhai, Roskilde med 20 sejre i 22 kampe. Se grundspillets topliste her

Herrer, DM-semifinaler (med forbehold for ændringer)
Onsdag den 9. marts, 1. kamp
19.00: CPH Bordtennis – Roskilde, Grøndal Multicenter
19.00: Virum – OB, Virum-hallen

Onsdag den 16. marts, 2. kamp
19.00: OB – Virum, Odense Kasernehal

Onsdag den 23. marts, 2. kamp
19.00: Roskilde – CPH Bordtennis, Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena

Onsdag den 30. marts, evt. 3. kamp
19.00: Roskilde – CPH Bordtennis, Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena
19.00: OB – Virum, Odense Kasernehal

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk