Bliv klogere på Brøndby Idrætsefterskole

Brøndby Idrætsefterskole (BIE) vil være til stede ved weekendens Grand Prix-stævne i Brøndbyhallen. Viceforstander Martin Lund er i hallen lørdag kl. 9.30-11.30 og søndag fra kl. 13.00-15.00. Eventuelle interesserede spillere, forældre og klubtrænere er velkomne til at tage fat i Martin, hvis der er spørgsmål om optagelse, kriterier, muligheder, økonomi m.m. i forbindelse med et evt. ophold på BIE.
BIE’s nuværende elever er også til stede, så der er mulighed for at få al den information der burde være behov for.

Igen i skoleåret 2016/2017 udbyder Brøndby Idrætsefterskole en elitebordtennislinje. Linjen er etableret i 2013 i samarbejde med DBTU med det sigte, at give unge bordtennistalenter – såvel piger som drenge – en mulighed for at bo og træne i et talentudviklingsmiljø i umiddelbar nærhed af Idrættens Hus.

Talenterne bor og går i skole på Brøndby Idrætsefterskole og deltager således på lige fod med de øvrige elever fra de andre linjer i skolens dagligdag, der indeholder skolegang, fritid, sociale arrangementer, personlig udvikling, fællesskab og naturligvis en stor mængde kvalificeret bordtennistræning koncentreret omkring ungdomselitetræningen under DBTU.

Det hele er koordineret af Brøndby Idrætsefterskole i tæt samarbejde med DBTU således, at der tages individuelle hensyn i forhold til mål og planlægning af den enkelte elev/spillers dagligdag – herunder træning, turneringer, rejser mv. Der tages så vidt muligt udgangspunkt i, at den enkelte elev under sit ophold, skal have kontakt til sin hjemklub. Alternativt skiftes midlertidigt til en klub i nærheden af skolen.

Henvendelse vedr. bordtennislinjen kan ske til viceforstander Martin Lund på tlf.: 60 22 20 59, eller e-mail: martin@brondby-ie.dk

Eleverne på bordtennislinjen har i efteråret 2015 sendt indlæg, som vi har bragt her på hjemmesiden. Læs dem her

De seks elever på bordtennislinjen er fra venstre (altså ikke helt til venstre for det er Michael Maze på en plakat. Han går IKKE på skolen) Oliver Petersen, Rasmus Kaalund Schøn, Mads Zebitz Larsen, Nicolai Christoffersen, Sune Christian Petersen og Anton Christopher Jensen.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk