Sturt, sturt nummer

I forbindelse med senior DM i den forgangne weekend havde Birger Markmann, formand for DBTU’s Breddeudvalg taget initiativet til en lidt anderledes dag med bordtennis i opvarmningshallen, hvor ca. 40 børn, forældre og bedsteforældre gik fra bord/station til bord/station på samme måde, som når man går fra bane til bane i minigolf.

De enkelte borde/stationer var stillet i en rundkreds med “dommerbord” i midten. De fremmødte blev delt op i hold på 3-4 personer, som gik banerne/konkurrencerne igennem. Grupperne fik et scoringskort, hvor den enkelte deltager fik et antal point ved de enkelte stationer. Undervejs blev de vejledt af OB’s ungdomsspillere Frederik, Niels og Malte. Spillerne konkurrerede indbyrdes på de enkelte hold, og der var bordtennispins med DBTU-logo til alle deltagere, samt enten en Stiga-bluse, bat eller drikkedunk til vinderen af gruppen.

På denne station gjaldt det om at ramme/vælte grus med en serv.


Basket-serv og længdeserver over bander.


Jan Wintcentsens store udvalg af bordtennisbat i alle mulige former og størrelser vakte interesse hos BTEX-indehaver Hans Boisen (th.).


Her gælder det servepræcision. En serv i yderste zone gav 5 point, i mellemzonen 3 point og 1 point for nærmeste zone.


OB’s Morten Hyrup Rasmussen prøvede de underlige bat sammen med makkeren Christian Kongsgaard. Morten spillede med et bat med hul i midten.


Plakaten med den flotte bordtennisklovn er tyvstjålet fra forsiden af programmet til senior DM i Brønderslev – Vendsyssels hjerte – i 2001, hvor klubben havde bedt en af byens lokale kunstnere kreere plakaten.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 23 98 78 00
Kontaktperson e-mail: birgergerda@hotmail.com