Veteran DM 2016

Preben Larsen, Amager er denne gang på hjemmebane ved DM, men er det nok i 50 års rækken? Foto: Fra dppv.dk

Amager BTK og DBTU byder spillere, ledere og tilskuere hjertelig velkommen til den afsluttende runde af veteran-DT lørdag den 2. april samt til DM for old girls og veteraner søndag den 3. april begge dele i Amagerhallen på Løjtegårdsvej 62-64, 2770 Kastrup.

Med god hjælp fra stævneleder Mads Schiellerup er det allerede nu muligt at se sin lodtrækning. Klik her

Se indbydelse her
Se desuden indbydelse til veteranfest og hotel her


Den tidligere landsholdsspiller Lone Hummeluhr (tidl. Jacobsen) er blandt deltagerne i kvindernes 50 års række. Foto: Fra dppv.dk.


Karin Kruse Rytter, der også tidligere har spillet på det danske landshold og som for nyligt tabte DM-semifinalen for hold sammen med OB, vil sikkert tale med om titlen i kvindernes 50 års række. Foto: Fra dppv.dk.


Henrik Vendelbo, Virum stiller igen op som favorit i 40 års rækken. Foto: Fra dppv.dk.


Den tidligere landsholdsspiller Teis Jonasson, Herlev snublede sidste år i 50 års singlerækken, hvor guldet gik til Peter Bruhn, Brønderslev. I år må den tidligere danske mester i herresingle for senior Lars Hauth påtage sig favoritværdigheden i rækken. 


Så må der serves igennem. Dennis Rasmussen, Herlev i gang med sin frygtede baghåndsserv. Han deltager bl.a. i 40 års rækken i herresingle. Foto: Kim Holm Pedersen.


Nu er DM for old girls og veteraner jo meget mere end at jage titlerne. Her er det København BTK’s Michael Kofod (th.) og Carsten Skov Nielsen (tv.), der hygger sig med en COLA.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 28 45 36 14
Kontaktperson e-mail: mads.schiellerup@ofir.dk