Ny sportschef – APRILSNAR

Som mange hurtigt fandt ud af og især de højrehåndede, så var der tale om en aprilsnar, da vi i går her på hjemmesiden skrev om, at Allan Bentsen var ansat som sportschef, der skulle tage sig af de venstrehåndede talenter, som skulle have en højere IQ end de højrehåndede.

—————————————————————————————————
47-årige Allan Bentsen bliver fra næste sæson sportschef i Dansk BordTennis Union. Han skal med sin store bordtennis-erfaring sikre, at Danmark også fremover udvikler nye spillere på internationalt højt niveau. Allan Bentsen starter officielt i sit nye job den 1. august, dvs. fra sæsonen 2016/2017, men vil allerede før sommerferien besøge landets klubber og spejde efter talenter.

Allan Bentsen skal udelukkende tage sig af de mest talentfulde venstrehåndsspillere og lære dem, hvordan man kommer helt til tops.

Beslutningen er taget som følge af flere videnskabelige studier, der viser evidens for at venstrehåndede i snit har 7% højere IQ end højrehåndede. Derudover viser det sig, at højt niveau inden for ketchersport hænger sammen med en høj IQ.

DBTU’s sekretariatsleder Peter Busck-Nielsen, der selv spiller med venstre hånd, glæder sig til samarbejdet med Allan Bentsen.

Forfatter: DBTUs sekretariat