Uddelinger ved Årsmødet

52 personer deltog i lørdags i årsmødet, der blev afholdt på Scandic Bygholm Park hotel i Horsens. Så snart referatet fra årsmødet er godkendt, vil det kunne læses her på hjemmesiden. I første omgang kan du herunder læse om de, som blev hædret og om ændringerne i udvalgene.

Hædersbevisninger

Guldnål: Per Holland, TPHU

I indstillingen af Per Holland, TPHU kunne man bl.a. læse, at Per i årtier har bidraget til dansk bordtennis med sin unikke evne til at få piger til at spille bordtennis. Per fik overrakt guldnålen ved hans afskedsreception i TPHU den 19. maj. Læs artiklen om Per her

Sølvnåle: Jesper Grauholm Nielsen, Nørreå og Vilmer Funch, Tejn IF.

I indstillingen af Jesper Nielsen hedder det bl.a. at han startede Team Nørreå sammen med sin far og altid har været klubben loyal. Jesper bor to timer fra Team Nørreå, men spiller på klubbens 1. hold og er kasserer i klubben. Han har alle år været ansvarlig for Team Nørreås stævne, som har stor succes.
56-årige Vilmer Funch (der på billedet øverst får overrakt sølvnålen af en anden bornholmer bestyrelsesmedlem Betina Koefoed) har i mere end 10 år været formand og altmuligmand i Tejn IFs bordtennisafdeling. I indstillingen af Vilmer kan man bl.a. læse, at han brænder for bordtennis og udfører et kæmpe arbejde som træner for de bedste spillere på Bornholm. Han har tilmeldt sig som deltager i B75 sommerlejr både for at lære som spiller, men også for at udvikle sig som træner.

Årets Klub: OB.

OB blev valgt som årets klub. Peter Sundbæk (tv.) fra bestyrelsen overrækker her beviset til OBs formand (og DBTU’s næstformand) Asger Rasmussen (th.). Foto: Carsten Egeholt.

Asger Rasmussen blev noget overrasket, da kollegaen fra DBTU’s bestyrelse Peter Sundbæk kunne berette, at man havde besluttet at hædre OB med titlen som årets klub. “Det er åbenbart det, der kan ske, når man melder fra til et bestyrelsesmøde”, sagde Asger, da han modtog prisen. I begrundelsen af OB som årets klub hed det bl.a. at der i OB er plads til alle. Klubben har således i en årrække præget dansk bordtennis både blandt ungdommen og veteraner samt kvinder og herrer. Klubben har i mange år arrangeret og udviklet DM for senior samt afviklet bredde-arrangementet DM i rating. OB har desuden udviklet et talentcenter på Fyn, hvor det ikke er et krav, at man skal være medlem i OB.
OB har flere gange i de seneste sæsoner afviklet slutspil for ungdom samt oprykningsspil for senior og så har klubbens drengehold de seneste to år vundet DM.

Årets Leder: Betina Haagensen, Hasle.

Betina Koefoed (tv.) fra bestyrelsen overrækker her beviset som årets leder til Betina Haagensen, Hasle (th.). Foto: Carsten Egeholt.

I indstillingen af Betina Haagensen kunne man læse, at hun i mange år har sat sit aftryk både på klub niveau, i lokalunionen, hvor hun en lang periode var formand og i DBTU. Hun har det meste af sit liv engageret sig i bordtennis og er specielt stærk i det organisatoriske arbejde. Betina har som formand for Uddannelsesudvalget i DBTU arbejdet med udviklingsprojektet, og kan nu præsentere et helt nyt uddannelsesprojekt for bordtennistrænere.

Mads Mikkelsen valgt til Bestyrelsen i DBTU. Der blev vedtaget et lovforslag, som betyder, at lokalunionerne fremover udpeger en fælles repræsentant, der deltager i bestyrelsens møder uden stemmeret.

Der ud over var der nedenfor nævnte ændringer i de eksisterende udvalg:

I Breddeudvalget ønskede Birger Markmann, Tommerup (formand) og Peter Schlanbusch, Sisu/MBK ikke at fortsætte. Henrik Ormstrup, Kibæk blev valgt som ny formand. Kurt Høholt Jensen, B 75 og Sofie Bak-Jensen, Odder blev valgt ind.

I Dommerudvalget blev Søren Engers Pedersen valgt ind.

I Eliteudvalget trak Jesper Steffensen, VRI og Preben Larsen, Greve sig. Thomas Sørensen, Søhøjlandet, Thomas Olsen, Esbjerg og Gitte Maribo, Rønde blev valgt ind.

I Kommunikationsudvalgtet valgte Kasper Friis, Sisu/MBK (formand) at trække sig. Lars Høgsberg, Gladsaxe blev valgt ind. Udvalget konstituerer sig selv.

I Turneringsudvalget blev der ikke valgt nogen erstatning for Mads Schiellerup, Brønshøj, der trak sig – måske fordi han simpelthen er uerstattelig.

I Veteranudvalget blev der ikke valgt nogen erstatning for Jette Qvist, der trak sig fra udvalget.


Morten Krydsfeldt (th.) takkede af i Bestyrelsen og fik overrakt blomster og stor tak fra formand Bjarne Andersen (tv.). Foto: Carsten Egeholt.


Dirigent Poul Steffensen fik tre flasker god vin for indsatsen. Foto: Carsten Egeholt.

Bestyrelsen har en vision om, at der om få år vil være 100 personer på årsmødet.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk