Pletskud fra Alicante

Måske kan det et-armede baghåndsdrøn fra Jens Ejner Jensen (billedet) udført i helstrakt arm udløse billet til Para-OL.

Du har allerede her på hjemmesiden kunnet læse om de danske medaljetagere ved veteran-VM i Alicante, hvor 96 danske bordtennisspillere var til start godt bakket op af 34 ledsagere, hvilket betyder, at det set med danske øjne blev en rekordstor trup på 130 personer – tidligere rekord lød på i alt 75 personer. Se resultaterne her

Henrik Rudolph havde taget sit kamera med, og det er der kommet rigtigt mange gode billeder ud af. Herunder et uddrag af pletskuddene og nederst link til Henriks flere hundrede billeder. Bemærk: Billederne må ifølge Henrik gerne bruges på facebook, men de forbliver Henrik Rudolph (copyright).


Michael Kofod ser noget skummel ud, mens han udfører det de i håndbold ville kalde et underhåndsskud. 


Uha, apropos skummel. Hannibal Lecter fanget ved bord 4. Jeg sov ikke i to dage efter at have set dette billede.


Morten Ridder har her styr på rygnummeret. Det havde han dog ikke senere i turneringen, hvor han blev diskvalificeret af en meget striks dommer for ikke at kunne finde sit rygnummer, øv.


Den danske mester i herresingle 50+ fra 2016 John Sabalic med de kroatiske rødder lægger an til et af sine store kroatiske baghåndssving – tænk hvis han havde valgt golf.


”Jamen, det er Ramberg, der har lært mig at holde sådan på battet, og han er jo verdensmester” (Jørgen Enevoldsen).


”Det der kort i forhånd er squ ikke noget for mig – kan jeg ikke bare få den langt mod min baghånd” (Teis Jonasson – debutant ved veteran-VM).


Mens det endnu gik godt i 70+ double, hvor Niels Ramberg og Erling Nielsen var favorit til VM-titlen. Desværre snublede Erling undervejs og brækkede venstre arm, hvilket gjorde, at de måtte trække sig. Fandes osse!


Oscar Søndberg, der her coacher Wicki Ejby, mens Jette Vieg ser til, havde bebudet, at han i Alicante spillede sin sidste internationale turnering. Han vil blive savnet.


”Du er squ nok nødt til at åbne øjnene, hvis du vil se, hvad der er i hans server”. Måske er det det, som Jan Risom (th.) siger til Jan M. Sørensen (tv.) med lukkede øjne.

Der er ikke billeder af de danske piger/damer blandt mine udvalgte, og det skyldes ganske enkelt, at jeg simpelthen ikke tør bringe nogle af de sjove her på hjemmesiden – jeg vil stensikkert få ballade. Derfor må du selv finde dem i links’ene herunder.

Dag 1. Klik her
Dag 2. Klik her
Dag 4. Klik her
Dag 5. Klik her
Dag 6. Klik her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk