Groth møder Benedek Olah

Jonathan Groth skal møde Benedek Olah, Finland (nr. 70 på verdensranglisten), der vandt med 4-1 i sæt over Chen Feng, Singapore (nr. 117 på verdensranglisten). Kampen i 2. runde spilles søndag 7. august kl. 15.00 dansk tid og kan følges på TV Charlie. Vinderen skal møde den topseedede verdensetter, forsvarende verdensmester og World Cup-vinder Ma Long Kina.

Jonathan Groth har to gange tidligere mødt Benedek Olah. I 2010 vandt Groth 3-0 i sæt ved de Nordeuropæiske mesterskaber og i april i år vandt Groth med 4-1 i sæt ved den europæiske OL-kvalifikation i Halmstad. Siden har begge spillere taget gevaldige skridt fremad på verdensranglisten.

OL-turneringen

Turneringen starter den 6. august med singleturneringen. Her er 70 spillere med. De 16 bedste træder først ind i 3. runde. Nr. 17-32 træder ind i 2. runde herunder Jonathan Groth og spillerne der er seedet 33-48 træder ind i 1. runde, mens nr. 49-70 spiller præliminær runde om at kvalificere sig til de 64 bedste. Der er finaler i individuelle rækker den 10. august dame single og 11. august herre single. Holdturneringen, hvor 16 hold er med, starter den 12. august med finaler 16. august for damerne og 17. august for herrerne.

Bordtennisturneringen spilles i Rio Centro Pavillon 3, et større messekompleks, hvor der i andre haller er badminton, boksning og vægtløftning.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: +46 72 301 41 11
Kontaktperson e-mail: linus.mernsten@dbtu.dk