Mestrene fra 1986

Fra venstre Pia Toelhøj, Pia Hansen og Merete Juel Andersen, der sammen vandt det danske mesterskab for hold med Virum-Sorgenfri BTK i 1986.

Merete Juel Hall (tidl. Andersen) har ladet sig inspirere af artiklen her på siden om Svendborgs gamle drenge, der atter var samlet omkring spillet med den lille hvide bold.

Merete har noteret sig, at Virums succésfulde dame-guldhold fra 1986 for første gang i 31 år igen er samlet i Elitedivisionen (den gang hed det 1. division) dog nu på tre forskellige hold.
”Pia Toelhøj spiller for Hillerød, Pia Hansen for Helsingør og jeg selv for AF Sorø”, fortæller Merete, der dog ikke selv spillede med for Sorø i runden den 9.- 10. december.


AF Sorø BTK i sæson 2017-2018 er fra venstre Sabine Hänert, Merete Juel Hall, Pernille Borgstrøm og Mette Fabricius.

Det er kun Pia, Pia og Merete samt Pernille Borgstrøm (tidl. Knudsen) fra AF Sorø BTK’s hold, der er tilbage fra sæson 1985/1986, hvor Karin Kruse og Charlotte Polk foretrak at spille på herrehold.

”Nummer 1 og 2 på rækkens Top 10 fra 1986 mødte hinanden i december-runden, og her vandt Pernille til sin egen store overraskelse, da hun ifølge hende selv ikke havde besejret Pia Toelhøj, siden de var børn”, fortæller Merete.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk