Michael Maze gør comeback

På billedet Michael Maze ved DHS Europa Top 16 i 2014, hvor han netop har vundet over Dimitrij Ovtcharov i semifinalen.

– Det er en fantastisk vitaminindsprøjtning til dansk bordtennis, at Michael Maze er tilbage. Det er lige, hvad vi har brug for med henblik på Olympiske Lege i Tokyo i 2020. Det giver os ambitioner om at kvalificere os til OL for hold. Vi får samtidig opbygget et af de bedste træningsmiljøer i Europa i hovedcenteret i Brøndby i det kommende år, siger den danske landstræner Linus Mernsten.

– Jonathan Groth er flyttet tilbage til Danmark. Han har netop for den kommende sæson skrevet kontrakt med en af de bedste klubber i Europa, russiske UMMC fra Ekatarinenburg, hvor han skal spille sammen med Alexander Shibaev, som træner i Brøndby så ofte, det er muligt, og Groth skal fortrinsvis spille Champions League, så han sparer rejsedage i forhold til den tyske Bundesliga. Herudover flytter den engelske landsholdsspiller Liam Pitchford til København og skal træne i Brøndby. Med Maze, Groth, Shibaev og Pitchford får vi skabt et træningsmiljø, man vil misunde overalt i Europa, og som også vil være guld værd for vores talenter Anders Lind og Tobias Rasmussen som begge spiller i Tyskland, men kan få meget ud af træning med de allerbedste spillere i Europa, siger den danske landstræner Linus Mernsten.

Anders Lind der er nr. 176 i verden og nr. 25 under 21 år har netop skrevet kontrakt for det kommende år med Bundesligaklubben Grenzau.

Den første store opgave for Michael Maze bliver kvalifikationskampen til EM tirsdag den 27. februar i Halmstad, hvor Danmark møder Sverige. Det danske hold er Jonathan Groth, Michael Maze, Anders Lind, Tobias Rasmussen og Mikkel Hindersson. Kampen starter 18.30 i Halmstad.
Halmstad er værter for hold-VM, der spilles fra den 29. april til den 6. maj. Der er lodtrækning til mesterskaberne inden landskampen mod Danmark.

Se pressemeddelelse fra F-reklame om Michael Maze comeback vedhæftet.

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk