Brønderslev, Silkeborg og OB

Odense Kasernehal dannede i weekenden rammen om DM-slutspillet for ungdomshold, hvor mange spændende kampe blev afgjort med meget lille margin bl.a. de tre finaler som sluttede henholdsvis 3-2 og 2 x 8-6. Samtlige kampe fra stævnet er blevet optaget af Kim Holm Pedersen (Turneringsudvalget), der er i fuld gang med at uploade kampene på youtube.

Silkeborg BTK blev danske mestre for herrejuniorhold ved at vinde finalen mod Penthouse CPH med 8-6. Silkeborg BTK vandt i semifinalen over Hillerød GI med 8-4, mens Penthouse CPH besejrede Viby med 8-6. Hillerød GI vandt bronzekampen mod Viby med 8-3.

Silkeborg BTK danske mestre for herrejuniorhold 2018. Foto: Kim Holm Pedersen.

Penthouse CPH vandt DM-sølv for herrejuniorhold 2018. Foto: Kim Holm Pedersen.

Hillerød GI vandt DM-bronze for herrejuniorhold 2018. Foto: Kim Holm Pedersen.

OB vandt DT for drengehold

OB blev danske mestre for drengehold efter en finalesejr på 8-6 over Virum Sorgenfri BTK. Hvidovre snuppede bronzemedaljerne ved at vinde med 8-1 over Hillerød GI, der i kvartfinalen havde besejret Silkeborg med bare seks bolde. Kampen endte 7-7, og da det stod 25-25 i sæt skulle der tælles bolde for at finde en vinder. Her var Hillerød seks bolde bedre. I den anden kvartfinale vandt Hvidovre over Odder IGF med 8-6.
I semifinalerne vandt OB med 8-4 over Hvidovre, mens Virum Sorgenfri BTK vandt med 8-5 over Hillerød GI.

OBs danske mestre for drengehold 2018. Foto: Kim Holm Pedersen.

Virum vandt DM-sølv for drengehold 2018. Foto: Kim Holm Pedersen.

Hvidovres drengedivisionshold (og coach Dan Hansen) med bronzemedaljerne om halsen. Foto: Kim Holm Pedersen.

Brønderslev vandt DT for Pige ungdomshold

Brønderslev blev dansk mester efter en finalesejr på 3-2 over Sjørring/Silkeborg. I semifinalerne havde Brønderslev vundet med 3-1 over Amager, mens Sjørring/Silkeborg vandt med 3-1 over Allerød. Allerød vandt bronze efter sejr på 3-0 over Amager.

Brønderslevs piger blev danske mestre for Pige Ungdomshold i 2018. Foto: Kim Holm Pedersen.

Medaljetagerne i Pige Ungdomsdivisionen 2017-2018. Fra venstre Sjørring/Silkeborgs to sølvvindere. Bagerst Brønderslevs fire guldpiger og forrest Allerøds Sofie og Emma Eckeroth, der vandt bronze. Foto: Kim Holm Pedersen.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk