Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 5. april 2016 kl. 17-21 i Brøndby.

Til stede: Bjarne Andersen, Asger Rasmussen (telefon), Morten Krydsfeldt, Betina Koefoed, Mads Mikkelsen og Peter Busck-Nielsen (referent.)

Dagsorden:
1) Opfølgning på punkter fra sidste bestyrelsesmøde
2) Videre arbejde med DBTU’s strategier og mål
3) DBTU’s deltagelse i NETU-mesterskaberne i Oslo
4) Manglende ansøgere til DBTU arrangementer
5) Appeludvalg i lokalunionerne – evt. lovændringer
6) Forslag fra DoU og TU
7) Fremtidig struktur i DBTU’s bestyrelse
8) Kommunikation
9) Eventuelt

Bjarne blev valgt som mødeleder og Peter Busck-Nielsen som referent.

1. Opfølgning på punkter fra sidste bestyrelsesmøde
i.a.b.

2. Videre arbejde med DBTU’s strategier og mål
Bestyrelsen arbejdede med de fire områder (udbredelse, elite, demokrati og politik), og færdiggjorde alle visioner, mål og strategier og forslag til handleplaner for tre områder. Det sidste område (Elite) bliver gjort færdig snarest, og Morten sender sit endelige oplæg til strategier og forslag til handleplaner til resten af bestyrelsen inden den 12. april. Senest den 15. april sender sekretariatet et samlet oplæg til høring i udvalg og lokalunioner med svarfrist den 9. maj, så et færdig oplæg er klar i god tid inden årsmødet den 4. juni.

3. DBTU’s deltagelse i NETU-mesterskaberne i Oslo
Bestyrelsens møde med ELU og landstræner i Odense den 19. marts blev kort refereret for de medlemmer af bestyrelsen, der ikke var til stede ved DM. Herefter blev mulighederne diskuteret, og man blev enige om, at landstræneren og elitekoordinatoren udtager det bedst mulige dame- og herrehold til NETU-mesterskaberne, hvor der for herrernes vedkommende skal tages hensyn til OL-kvalifikationen, spillernes udviklingspotentiale og aftalen med Team DK. Mesterskaberne skal gennemføres uden egenbetaling fra spillerne, og bestyrelsen opfordrer ELU og landstræneren/elitekoordinatoren til at finde en omkostningsmæssig optimal træningslejr og transport til/fra Oslo. Bestyrelsen vil om nødvendigt skaffe de sidste 25.000 kr., der evt. mangler i forhold til budgettet for NETU-mesterskaberne.

4. Manglende ansøgere til DBTU-arrangementer
Det blev besluttet, at bestyrelsen opfordrer de seneste DM-arrangører (OB, Roskilde og Hillerød) under Asger Rasmussens ledelse til at udarbejde et kort oplæg til bestyrelsen om hvordan DBTU gør det endnu mere attraktivt for klubber/andre, at arrangere DM, Top12, Landskampe og evt. andre sportslige arrangementer.
B75 har i øvrigt tilbudt at afholde DM for seniorer i Hjørring i 2017, og Lars-Henrik Sloth har tilbudt at finde en jysk klub, der vil afholde Top 12 for ungdom i 2017. Peter B kontakter begge for en aftale.

5. Appeludvalg i lokalunionerne – evt. lovændringer
Bestyrelsen diskuterede hvilken model der bedst kunne fungere, og besluttede at lokalunionerne med fordel kunne etablere egne appeludvalg. Bjarne kontakter lokalunionerne for at høre, hvordan de ser på det, og samtidig undersøger Peter B om det vil kræve ændringer af DBTU’s love.

6. Forslag fra DoU og TU
Bestyrelsen havde modtaget et hasteforslag fra DoU og TU, og bestyrelsen ønsker også flere aktive dommere, så derfor kontakter Bjarne og Mads DoU og TU for at aftale et snarligt møde herom.

7. Fremtidig struktur i DBTU’s bestyrelse
Morten Krydsfeldt ønsker at afgå på Årsmødet grundet hensyn til sin familie, og der skal vælges et nyt bestyrelsesmedlem. Endvidere foreslår bestyrelsen, at lokalunionerne vælger en fælles repræsentant, der deltager i bestyrelsesmøderne som observatør og samtalepartner uden stemmeret. Lokalunionerne afgør, om de ønsker en fast repræsentant eller en rotationsordning.

8. Kommunikation
Intet væsentligt nyt at kommunikere.

9. Eventuelt
Der forelå en ansøgning fra UDDU på ny uddannelsesstruktur, som kort blev diskuteret. Bestyrelsen behandler ansøgningen på det næste møde den 11. maj.

Peter B oplyste, at revisorerne nu er i gang med at revidere og efterfølgende opstille et regnskab for 2015. De oplyste tal viser et lidt større overskud end budgetteret.

Der vil snarest blive indkaldt forslag til Årets leder og Årets klub på hjemmesiden.

DBTU’s mødelokale kan ikke opsiges særskilt, og derfor kan vi ikke umiddelbart spare ca. 20.000 kr. om året ved at indskrænke vores lejemål på denne måde.

Peter B orienterede kort om status på Aktiv Rundt i Danmark (ARD), der nu vil støtte os med præmier til de deltagende klubber, og måske med et bat til alle deltagende skolebørn (2.-6. klasse.) ARD for bordtennis vil formentlig foregå i uge 46 og 47 og målet er, at mindst 15 klubber deltager og ca. 1.000 børn leger & spiller bordtennis i skoletiden i en klub.

Kommende bestyrelsesmøder
Onsdag den 11. maj, kl. 16.30 – 21 (Skype/Brøndby.)
Fredag den 3. juni før Årsmødet kl. 9 – 10 (Horsens.)
Lørdag den 4. juni efter Årsmødet.

Referent/
Peter Busck-Nielsen