Internationale klubskifter

Finn Tugwell, dansk mester i herresingle, har skrevet kontrakt for den kommende sæson med en ny klub. Efter syv sæsoner i de tyske ligaer, har Finn fundet vej til det franske og klubben Bordeaux. Nye udfordringer og visheden om en fast stamplads på holdet, var medvirkende til klubskiftet. Toppen af den franske liga er stærk med spillere som Kalinikos Kreanga, Grækenland, Peter Karlsson, Sverige og Jean Phillipe Gatien, Frankrig.

Mie Skov, nykåret danske mester i damesingle, skifter til den kommende sæson til 2. Bundesligaklubben TSV Kirchrode, Hannover. Skiftet er et led i springet fra junior til senior, hvor Mie er sikret en masse kampe for den stærke 2. Bundesligaklub, der i indeværende sæson blev nummer to i 2. Bundesliga Nord. Mie Skov skal spille førstedame i en klub der satser på oprykning, og som derfor stiller store krav til den unge spiller.

Christoffer Petersen, der i morgen spiller på Køge Bugts finalehold ved DM for hold, har skrevet kontrakt med 2. Bundesligaklubben Els i nærheden af Frankfurt for den kommende sæson. Christoffer har udviklet sig meget i den seneste sæson, og har været en del af landsholdstruppen både for senior og U21. Christoffer kommer til at spille som toer i en klub med ambitioner om at spille sig i den bedste række.

Daniel Fynsk, der i denne sæson har spillet i Regionalligaen, skifter til Werder Bremen i 2. Bundesliga. Her bliver han holdkammerat med Mads Sørensen, der har repræsenteret klubben i flere sæsoner. Claus Rasmussen skifter også til Werder Bremen, men kommer til at figurere i udkanten af holdet som nummer syv.
 
Foto: Finn Tugwell

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk