Danske reaktioner

Alle var enige om at Finn Tugwells come back imod Cioti var afgørende. Danmarks såvel anden- og tredjesingle levere perfekte præstationer ved 1-1 og 2-2. Dermed kunne Danmark komme i finalen i morgen kl. 19.00 mod Østrig.
 
Sagt om kampen:
 
Michael Maze:
Først vil jeg sige at det er utrolig flot af både Finn og Allan at vinde vigtige kampe. Mit eget spil var fint, men jeg har det altid svært mod Crisan, der er suveræn mod vestrehåndede. Hvis jeg skal sige noget rigtigt positivt om den kamp, så var det at jeg formåede at komme tilbage med en ny taktik.
Hvis vi i morgen spiller 100%, så har vi en chance, men de har tre gode spillere, hvoraf de to ligger foran mig på verdensranglisten.
 
Allan Bentsen:
Det var en perfekt holdsejr, hvor vi alle vinder en kamp hver. Jeg havde styr på nerverne hele vejen igennem og følte mig ovenpå til den sidste kamp. Han (Filimon) tager mange chancer, og kan man så presse ham lidt, så laver han fejl. Det er super at være i finalen, og det bliver min sidste holdkamp for Danmark, det kan ikke være mere fantastisk.
 
Finn Tugwell:
Jeg vidste fra starten, at Cioti ligger dårligt til mig, og jeg har tabt flere gange til ham i Bundesligaen. Jeg fik dog en rigtig god opbakning, og det hjalp mig og hele holdet til at vinde.
 
 
 

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 30 53 94 35
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk