Endelig østrigsk guld

Han har spillet, spillet og spillet. Werner Schlager fra Østrig. Og nu kan den forsvarende verdensmester også kalde sig Europamester i double. Forløsningen kom først på syvendedagen af mesterskaberne i Århus. Efter at have været så tæt på mod Danmark i holdturneringen kan jernmanden fra Østrig endelig løfte pokalen sammen med sin landsmand Karl Jindrak. Parret slog Samsonov/Kreanga 4-2 efter en flot spillet finale, som det rutinerede østrigske par havde under kontrol indtil Samsonov tog timeout i det fjerde sæt. Det nydannede doublepar Kreanga/Samsonov lykkedes dog kun at reducere til 2-3 i sæt inden Jindrak/Schlager lukkede kampen 11-8 i sjette sæt.
I minutterne efter kampen løb tårerne ned ad kinderne på Karl Jindrak af bar glæde over sejren. De svenske tilskuere – som trofast stadig hænger på at følge finalekampene trods det faktum, at der ingen svenske spillere tilbage i turneringen – gav den emotionelle Jindrak en klapsavle med på vejen og en svensk vikingehat.

Werner Schlager/Karl Jindrak, Østrig – Vladimir Samsonov, Hviderusland/Kalinkos Kreanga, Grækenland, 6-11, 12-10, 11-8, 11-3, 8-11, 11-8.

Forfatter: Andreas Magnussen
Kontaktperson tlf.: 51299137
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk