Virum tog 1. stik hos herrerne

Den første finale i herrernes Elitedivision vandt Virum Sorgenfri på hjemmebane med hele 6-1 over de regerende mestre Køge Bugt. Kampen blev aldrig rigtigt spændende, og da Køges førstemand Frederik Nilsson spillede med en skade var det fra starten af op ad bakke for Køge.
 
På papiret er Køge favoritter i seks ud af otte singler, men efter de første fire kampe var stillingen 4-0 til Virum!
Henrik Vendelbo vandt med klare 3-0 over Frederik Nilsson, Martin Bremer med 3-1 over Mads Skovsen, Silas Friby over Magnus Pettersson med 3-1 og Mikkel Hindersson med 3-2 over Christian Andersen. En skræmmende start fra Virum, der ser ud til at have fundet formen på det helt rigtige tidspunkt. Doublerne blev delt, men det skulle vise sig at blive Køges eneste sejr i den første finalekamp.
 
Ved stillingen 5-1 til Virum mødes Henrik Vendelbo og Magnus Pettersson i en kamp der kan lukke holdkampen for Virum. Ved stillingen 2-2 i sæt og 5-5 i femte spilles en af holdkampens bedste bolde, Vendelbo fisker fantastisk og Magnus looper fård med baghånden, Vendelbo deffer med baghånden og bolden går ind, Vendelbo ved hvor vigtig bolden er og jubler, Magnus mister hovedet og skyder bolden i banden, får gult kort – hans andet på denne aften – og dermed rødt. Magnus mister et point samt den tabte bold og stillingen bliver 5-7, herefter var kampen tabt og Vendelbo kunne blive matchvinder med to vigtige sejre over Køges svenskere. Virum vandt dermed første finale med 6-1.
 
Anden finale spilles på lørdag i Køge kl. 15.00.
 
Resultater:
Virum-Sorgenfri – Køge Bugt 6 – 1

Henrik Vendelbo – Fredrik Nilsson 3-0
Martin Bremer Jensen – Mads Damgaard Skovsen 3-1
Silas Furu Friby – Magnus Petersson 3-1
Mikkel Hindersson – Christian Andersen 3-2
Henrik Vendelbo/Martin Bremer Jensen – Christian Andersen/Mads Damgaard Skovsen 2-3
Silas Furu Friby/Mikkel Hindersson – Fredrik Nilsson/Magnus Petersson 3-2
Henrik Vendelbo – Magnus Petersson 3-2
 
 
Hos damerne var der semifinale mellem Ballerup I og Ballerup II. Det blev en yderst spændende kamp med et godt fightende andethold, der ikke ville lade sig tryne. Undervejs i holdkampen er Ballerup II foran med 4-3 og er meget tæt på at få uafgjort. Pernille Borgstrøm vinder tre kampe for andetholdet, og viser at det er seks gode spillere der står i semifinalen. Kampen endte 6-4 til Ballerup I.
 
Resultater:
 
Ballerup 2 – Ballerup 1 4 – 6

Tina Carlsen – Michelle S. Nielsen 0-3
Pernille Borgstrøm – Annie Ramberg 3-2
Joan Larsen – Susanne Pedersen 2-3
Pernille Borgstrøm – Michelle S. Nielsen 3-1
Tina Carlsen – Susanne Pedersen 0-3
Joan Larsen – Annie Ramberg 3-2
Pernille Borgstrøm – Susanne Pedersen 3-1
Joan Larsen – Michelle S. Nielsen 1-3
Tina Carlsen – Annie Ramberg 1-3
Ballerup 2 – Ballerup 1 0-3

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk