Europaliga for damer, 2. div.

Det danske damelandshold med Mie Skov, Anne Cathrine Bomann, Pernille Søndergaard og Pernille Agerholm spiller Europaliga for damer i weekenden 1.-2. oktober på hjemmebane i Idrættens Hus, Brøndby.

Der spilles i en samling, hvor det danske hold skal møde fire hold på to dage. Lørdag møder Danmark Island og Irland, mens de skal spille mod Norge og Kosovo om søndagen. Kampene gælder kvalifikation til EM i Beograd i 2007, og der vil i 2006 være returopgør i et af de andre lande fra puljen.

Mie Skov, BTK 61 og Anne Cathrine Bomann, Hillerød er de mest rutinerede på det danske hold, men har begge i det forgange år lidt under skader, og var derfor ikke med ved EM i Århus i marts, hvor det ikke var muligt for Danmark at stille hold. På et hold spiller der tre spillere ad gangen, og det betyder at der helt sikkert bliver debut på det danske landshold, da hverken Pernille Søndergaard, Team Hørning eller Pernille Agerholm, Rønde har spillet på det danske seniorlandshold før. Pernille Agerholm er bare 14 år, mens Pernille Søndergaard er 17 år og begge har været med i DBTU’s ungdomsarbejde.

Danmark er favoritter til at vinde puljen, og det skal blive spændende at se om de danske damer kan leve op til denne værdighed.
 
Lørdag d. 1. oktober
Kl. 10.00 Island-Danmark & Irland-Norge
Kl. 14.00 Kosovo-Norge & Irland-Danmark
Kl. 19.00 Kosovo-Irland & Island-Norge

Søndag d. 2. oktober
Kl. 10.00 Kosovo-Island & Danmark-Norge
Kl. 14.00 Kosovo-Danmark & Island-Irland*

*Kampen Island-Irland spilles 30. minutter efter at kampen Kosovo-Island er færdigspillet.

Det er muligt at følge med omkring resultaterne af kampene på www.dbtu.dk

pernille_sondergaard_e-lig.jpg
 
FOTO: Pernille Søndergaard, Team Hørning

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk