Europamestrene i kamp

Den lange vej mod europamesterskaberne i Beograd i 2007 starter for de regerende europamestre tirsdag aften i Langesund i Norge. De danske europamestre spiller den første kvalifikationskamp mod Norge.

Siden de glade dage i marts i Århus har Allan Bentsen stoppet sin internationale karriere og er blevet breddekonsulent i Dansk Bord Tennis Union og holdet bliver måske yderligere svækket, idet Martin Monrad er tvivlsom til morgendagens kamp. Han har siddet over de sidste to runder i elitserien for sin klub Malmø med en lyskenskade. Han trænede i formiddags let inden holdet tog af sted til Norge.

– Vi afgør efter formiddagstræningen tirsdag om Martin kan spille mod Norge. Hvis Martin Monrad ikke bliver klar spiller Christian Larsen, Virum Sorgenfri, siger den danske sportschef Peter Sartz. Det bliver en svær kamp mener den danske sportschef. Norge har alt at vinde og intet og tabe, og det kan gøre dem til en vanskelig modstander.

Det danske hold består af Michael Maze, Kvik Næstved (17 på VR), Martin Monrad Vedbæk(69 på VR), Finn Tugwell, Køge Bugt (94 på VR) og Christian Larsen, Virum Sorgenfri (203 på VR).

Det norske hold består af Geir Erlandsen (83 på VR), Wang Jianfeng (86 på VR) og Istvan Moldovan (139 på VR)

Den anden kamp i Danmarks pulje er mellem Belgien og Slovakiet. Danmarks første hjemmekamp er den 1. november i Århus Stadionhal mod Belgien.

De tre bedste fra hver pulje er klar til EM i Beograd i 2007 i den bedste gruppe.

I de øvrige grupper er kampene:

Gruppe B: Grækenland-Kroatien, Østrig-Sverige

Gruppe C: Ungarn-Polen, Tyskland-Rumænien

Gruppe D: Slovenien-Hviderusland og Rusland-Spanien
 
Se kampprogram på http://www.bordtennis.no/dokumenter/1129570382361.pdf og læs mere på http://www.bordtennis.no

Forfatter: Arne Madsen