Weekenden kort

Fredag aften spillede Michael Maze og Düsseldorf 1/4-finale i Champions League mod spanske Club Cajagranada. Det var første gang at Maze var i ilden siden rygskaden i november, og det blev ikke udelukkende et godt come back. Düsseldorf tabte overraskende med 2-3 i det spanske, og Maze lagde ud med at tabe 0-3 til Robert Gardos, Østrig. Siden vandt Maze med 3-1 over He She Wen, men det var ikke nok, og der er dermed lagt press på Düsseldorf inden returmødet i Tyskland. Düsseldorf må dog være glade for resultatet, der kunne være endt med et 0-3-nederlag.
 
Bremen spillede bundkamp i Bundesligaen mod Tündern, der endnu engang skulle vise sig som en skrækmodstander. Kampen blev tabt med 3-6, og ingen af de to danskere Allan Bentsen og Mads Sørensen kom på tavlen. Mads Sørensen var godt med i alle sæt, men scoren lød på 0-6. Allan Bentsen havde det svært mod Tünderns kineser Chen, førte dog 2-1 inden det blev til et 2-3-nederlag. I anden kamp mødte Allan Bentsen den tyske juniorspiller Dimitri Ovtcharov og tabte med klare 0-3. Første sæt stod der Bentsen på frem til 10-5, men derefter blev sættet tabt, og Ovtcharov formåede at stresse Bentsen, der aldrig fandt tilbage til sit spil.
 
Mie Skovs klub Böblingen indtager førstepladsen i 2. Bundesliga efter weekendens sejr og nederlag. Først blev det til en 6-2-sejr til Böblingen, med Mie Skov på holdet, efter en mindre skadespause, mod Darmstadt. Mie tabte 0-3 til Alina Heck. I weekendens anden kamp blev det til et 4-6-nederlag til et af rækkens midterhold NSC Watzenborn-Steinberg. Her tabte Mie til Desiree Czajkowski med 3-2 inden det blev til sejr over Tatjana Bär.  
 
Læs alle enkeltresultater på www.tischtennis.de

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk