Esbjerg vandt kneben sejr over VRI

VRI chokstartede med at vinde tre af de første fire singler. Sam Oddsheden vandt 3-1 i sæt over Carsten Egeholt, mens Morten Steffensen besejrede Esbjergs Søren Andersen med de samme cifre i en uskøn forestilling. Esbjergs Mads-Peter Jannings får dog reduceret til 1-2, idet han vinder sikkert 3-0 over Simon Nykjær Fisher. Samtidig taber Allan Matthiesen 0-3 til VRI’s genopstandne Flemming Sunn i en kamp, hvor det kunne se ud som om, begge spilleres strategi var at trække (al) tempoet ud at duellerne.

Esbjerg kommer tilbage i kampen ved at vinde begge doubler med henholdsvis 3-1 og 3-2 og får derved udlignet til stillingen 3-3 inden de sidste fire singler.

Her vinder Mads-Peter Jannings 3-2 over VRI’s førstesingle Sam Oddsheden i en tæt kamp, der kunne gå til begge sider. Mads-Peter havde dog tilsyneladende de bedste nerver hen i mod slutningen af kampen. Samtidig indtræder holdkampens største overraskelse på bordet ved siden af, hvor Simon Nykjær Fisher vinder 3-0 i sæt over Carsten Egeholt. Det så ud som om, Simon havde bestemt sig for ikke at brænde et eneste slag, hvilket altså resulterede i en flot sejr over Esbjergs normale førstesingle.

Herefter vinder holdene en kamp hver, da VRI’s Flemming Sunn endnu en gang hiver en sejr hjem – dog efter at have overlevet to matchbolde ved stillingen 8-10 i femte sæt mod Esbjerg Søren Andersen. Samtidig vinder Esbjergs Allan Matthiesen relativt ubesværet med 3-0 i sæt over VRI’s Morten Steffensen. Hermed var stillingen i holdkampen 5-5 og der måtte en afgørende double til. Her vinder Esbjergs førstedouble Allan Matthiesen og Mads-Peter Jannings med 3-0 i sæt over Flemming Sunn og Sam Oddsheden og afgør dermed den spændende holdkamp til Esbjergs fordel. Slutresultat: 6-5 til Esbjerg.

I Esbjerg følte man, at man havde sat et point til, mens der var glæde at spore i VRI-lejren over ikke bare slutspillets men sæsonens første point. Flemming Sunn udtaler således umiddelbart efter kampen, at ”nu er der for alvor fremgang at spore, hvilket lover godt for de resterende kampe”.

Der er lagt op til nogle meget afgørende kampe i næste DT-runde, hvor det ser ud til, at ingen hold kan vide sig sikker på at forblive i den bedste række. Dog har Esbjerg med otte point en god udgangsposition inden de sidste fire kampe i nedrykningsspillet.

Forfatter: Esbjerg BTK