IHI Europe Top 12

IHI Europe Top 12

Om 14 dage i weekenden 4.-5. februar mødes de 12 bedste herrer og de 12 bedste damer i den vigtigste bordtennisturnering i Europa i 2006 – IHI Europe Top 12. Feltet er på plads, og hos herrerne har alle de tolv bedste meldt sig klar til at dyste om den meget ærefulde titel som vinder af Europa Top 12.

På plads i KB-Hallen er også det store danske håb Michael Maze, der er seedet som nummer syv i turneringen, og som på fantastisk vis gik hele vejen i 2004, hvor han vandt turneringen. Hos damerne er der kun afbud fra nummer 12 NI Xia Lian, Luxembourg, og feltet må her også siges at være enormt stærkt med nummer tre på Europaranglisten, regerende Top 12 vinder og Europamester fra Århus Liu Jia, Østrig som en af de helt store favoritter. Se startfeltet på www.europeantop12.dk, der er officiel hjemmeside for turneringen.

Dansk BordTennis Union i samarbejde med Wonderful Copenhagen ser frem til at tage imod cremen af den europæiske elite. Første skridt på vejen er lodtrækningen til turneringen, der vil foregå offentligt på First Hotel, Vesterbrogade, fredag d. 3. februar kl. 19.00.

Titelsponsor på plads

IHI – International Health Insurance – er titelsponsor for Europas største bordtennisbegivenhed i 2006 – IHI Europe Top 12 i KB-Hallen 4.-5. februar.

Dansk BordTennis Union er glade for at IHI i det seneste år er gået særdeles aktivt ind i dansk bordtennis, og herigennem er med til at skabe nogle fantastiske rammer for store turneringer i Danmark.

”Sponsorer er alfa omega for at turneringer af denne størrelse kan løbe rundt i dag. IHI’s tilsagn om at gå ind som titelsponsor i Europe Top 12 giver turneringen et kæmpe rygstød og vi er meget tilfredse med at IHI dermed fortsætter deres engagement i bordtennis.” Siger Aksel Beckmann, formand for Dansk BordTennis Union.

IHI har det seneste år været sponsor for Michael Maze, titelsponsor for IHI Cup Super Circuit i sommers, og fortsætter nu som titelsponsor for IHI Europe Top 12.

Marketingchef Hanne Bomholt i IHI udtaler: ”Vi er glade for at være titelsponsor. Turneringen er flot besat, og vil uden tvivl blive et tilløbsstykke for vi har kunnet se en stigende publikumsinteresse ved de bordtennisarrangementer, som vi har støttet. Sponsoratet hænger godt sammen med vores samarbejde med Michael Maze og som optakt til IHI Cuppen, der løber af stablen igen til efteråret.”

Husk akkreditering

Har du akkrediteret dig til Europe Top 12? Husk at akkreditere dig, så du ved indgangen kan få dit akkrediteringskort.

www.europeantop12.dk  

www.ihi.com  

www.dbtu.dk  

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk