Br.slev-Køge og Br.slev-BTK61

Brønderslev tog lørdag imod Køge Bugt og vandt kampen med 6-2.Sejren var forholdsvis sikker, men som altid når de 2 klubber mødes, så blev det fra start en intens affære, hvor holdene fulgtes pænt ad.Daniel Fynsk starter mod Fredrik Nilsson og kommer foran 2-1 i sæt, men Fredrik vender stærkt tilbage og vinder de sidste to sæt med 11-8. Samtidig mødes Kim Høgsberg og Stephan Jensen og efter en intens kamp med mange lange dueller sejrer Kim med 3-1 i sæt. Stillingen herefter 1-1.Morten Knudsen møder så Magnus Petterson og efter gevinst til Magnus i 1 sæt, så sætter Morten sig på kampen og vinder med 3-1 i sæt.Samtidig mødes Rasmus Jespersen og Christian Andersen og som oftest mellem disse to så bliver det en lang kamp med meget flot bordtennis.Christian vinder med 3-2 i sæt, det afgørende med 11-7. Stillingen herefter 2-2.
Doublerne bliver Rasmus/Daniel mod Stephan/Christian og overraskende får Rasmus/Daniel overtaget og kører sejren hjem med 3-1 i sæt.Den anden double mellem Kim/Morten og Magnus/Fredrik ser fra start af også ud til at gå let til Br.slev, men Morten og Kim får en downperiode i 3 og 4 sæt, som klart tabes. I 5 sæt vender billedet igen, Morten og Kim får gejsten tilbage og vinder med klare 11-4. Hermed har Brønderslev bragt sig foran 4-2.
Efter de 2 double nederlag virker det som om at gassen er gået en smule af Køge, for Daniel og Morten vinder klart over hhv. Magnus og Fredrik med 3-0 i sæt.Dermed endelig sejr til Brønderslev på hele 6-2.

Søndagens kamp mod BTK 61 bliver ligeledes vundet af Brønderslev, nemlig med cifrene 6-4.Her får Brønderslev en forrygende start. Morten Knudsen spiller ligesom mod Køge Bugt aldeles fremragende og vinder overbevisende over He Ke Yi med 3-1 i sæt. He Ke Yi vinder første sæt, men herefter er der lukket af fra Mortens side, de sidste tre sæt vindes med 11-7, 11-5 og 11-6.Rasmus spiller ligeledes forrygende mod Robert Nilsson og besejrer ham med 3-1 i sæt. Denne match blev utrolig seværdig på grund af utrolig mange flotte loop til loop dueller, med Rasmus som den mest aggressive og vindende.Perfekt start for Brønderslev foran med 2-0.I de næste 2 kampe så det længe ud til også at gå Brønderslevs vej. Daniel Fynsk fører 2-0 i sæt mod Mads Skovsen og Kim Høgsberg fører 2-0 i sæt mod Kasper Sternberg Sjelle. Men BTK 61 vil det anderledes og udligner til 2-2 på begge borde.5 sæt mellem Daniel og Mads udvikler sig til en gyser, men Daniel trækker sejren hjem med 13-11. I den anden kamp er Kim gået i stå og Kasper vinder 5 sæt med klare 11-6. Stillingen således 3-1 til Brønderslev.Doublerne deles Morten/Kim vinder 3-1 over He/Mads, medens Robert/Kasper besejrer Rasmus/Daniel med de samme cifre. Brønderslev nu på 4-2.
Morten Knudsen fortsætter herefter sit gode spil og slår Mads Skovsen med klare 3-0. Daniel Yder god modstand mod He Ke Yi, men han kommer aldrig helt ind på livet af ham og He Ke Yi vinder med 3-1 efter at der havde stået 1-1 i sæt.5-3 til Brønderslev.De sidste 2 singler er Rasmus mod Kasper og Kim mod Robert. Kampen Rasmus mod Kasper bølger meget frem og tilbage og ender i 5 sæt og igen vinder den unge BTKer, dog har Kim forinden sikret Brønderslev den endelige sejr, da han har fået sit spil til at køre igen og han kører en sikker 3-1 sejr hjem mod Robert, der hermed taber begge sine kampe.

Forfatter: Jan Lynge Jensen