Elitediv. Slutspil BTK 61- Brønderslev.

Igen var der lagt op til en tæt kamp og igen var det interessant om BTK 61s reserve Kenn Løkkegård kunne gøre sig gældende mod rækkens klare nr.1.

Og det kunne han! I den 1. kamp besejrer han Rasmus Jespersen 3-1 – en kamp som skulle få stor betydning for resultatet. Robert Nilsson viste stærkt spil og slår Kim Høgsberg 3-0
2-0 til BTK 61.

I næste runde udspiller Morten Knudsen påny He Ki Ye og vinder let 3-0. Mads Skovsen skulle prøve at leve op til lørdagens gode spil mod Daniel Fynsk, men kom aldrig rigtig i gang og taber 1-3.
Stillingen er 2-2.

I doublerne spiller Robert og Mads mod Kim H. og Morten K. og bortset fra et enkelt sæt var Brønderslev-parret for gode.
I den anden double mellem He Ki Ye og Kenn mod Rasmus J. og Daniel F. kommer BTK 61 bagud 1-2 i sæt og stillingen er 9-9 i 4. inden kampen vender til roskildeparrets fordel. 3-2 efter en tæt kamp.
Stillingen er nu 3-3.

Robert skulle nu spille mod Morten K., som havde vist meget overbevisende spil indtil denne kamp. Men Robert har et fremragende benarbejde og det lykkedes ham at få lagt pres på Morten K. så Morten aldrig fik sit spil til at køre. 3-1 til Robert efter flot spil.
He Ki Ye spiller mod Kim H. og det spil passer bedre til ”Hasse” og han vinder 3-0 (14-12 i 3.)
5-3 til BTK 61.

I sidste runde spiller Kenn mod Daniel F. og taber klart 3-0.
Det var så op til Mads at sikre 3 point til BTK61. Efter en lidt nervøs start får Mads spillet til at køre og vinder 3-0.

Slutresultat 6-4 til BTK 61 og 3 gode point til holdet, som må være meget tilfreds med at opnå 5 point i Week-enden.

Forfatter: Claus Biehl