VM-lodtrækning LIVE

Lodtrækningen til hold-VM i Bremen 24. april-1. maj foretages onsdag d. 15. marts kl. 11.00 i AWD-Dome i Bremen.

Følg med i hvem Danmark skal møde, og se efterfølgende hvornår de danske hold spiller.

Der er tilmeldt 113 herrehold og 87 damehold ved VM. Holdene er inddelt i fire kategorier. Danmarks herrer spiller i 1. kategori og er seedet som nummer 9, mens damerne spiller i 2. kategori.

Der er 24 hold i 1. kategori, og der bliver fire puljer med seks hold i hver. I puljerne spilles alle mod alle og nummer et i puljen går direkte i kvartfinalen. Nummer to og tre går videre til ottendedelsfinalerne.

De fire bedste hold placeres i hver sin gruppe. Herefter trækkes der lod – to hold af gangen efter et slangesystem, således at nr. 5 eller nr. 6 er i pulje med enten nr. 3 eller nr. 4.

Dette betyder at Danmark, som nr. 9 kommer i pulje med nr. 1 eller nr. 2, nr. 7 eller nr. 8, nr. 15 eller nr. 16 og nr. 17 eller nr. 18 samt nr. 23 eller nr. 24.

Dette betyder i praksis at Danmark skal spille i pulje med Kina eller Sydkorea, Sverige eller Kroatien, Holland eller Rumænien, Japan eller Belgien, Italien eller Brasilien.

Der er tre spillere på hvert hold: Spiller nr. 1 møder henholdsvis spiller nummer 1 og 2 fra det andet hold, mens de to 3ere mødes. Der spilles bedst af 5 sæt.

LODTRÆKNINGEN LIVE

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk