Esbjerg tabte til Sisu/MBK i egen hule

På trods af at kampen reelt ingen betydning havde, blev der – med enkelte skønhedspletter – vist god fight og kampvilje fra begge holdene. Både Esbjerg og Sisu havde dagen forinden sikret sig endnu en sæson i landets bedste række, så det var kampen om femtepladsen i rækken, der skulle udspilles i lokalerne i det vestjyske.

På dagen viste Sisu sig at være de stærkeste. Især de to rutinerede “ræve” Claus Pedersen og Torben Rasmussen hev storspillet frem på de afgørende bolde, og med hver to singlesejre blev grundstenen støbt for holdets sejr over de jyske rivaler. Bemærkelsesværdigt var det dog, at netop de to spillere samtidig ikke fik et ben til jorden i doublen mod Esbjergs førstedouble Allan Matthiesen og Mads-Peter Jannings som i overbevisende stil sejrede med sikre 3-0 i sæt.

Alt i alt en god holdkamp som bød på høj intensitet og flere flotte dueller trods det faktum, at kampen ikke havde den store betydning. Der er til gengæld lagt op til flere tætte opgør mellem de to hold i næste sæson.

Enkeltresultater fra kampen kan ses på infosport.

Forfatter: Esbjerg BTK