Østholdene bedst

Det bliver et rent “Øst-opgør” i søndagens finale i drengedivisonens slutspil – Albertslund og Hillerød er efter tætte sejre på 10-8 klar til DM-finalen!

Hjemmebanefordelen var ikke nok for Team Hørnings og Stautrups drenge, da semifinalerne i DM-slutspillet i drengedivisionen blev spillet lørdag eftermiddag – deleholdet Stautrup/Hørning tabte med 8-10 til Albertslund, og må tage til takke med en kamp om 3. pladsen og bronzemedalje ved
slutkampene søndag.

TH’s Rasmus B. Sørensen og Tobias S. Lau vandt tilsammen seks af holdets otte sejre, men det var desværre ikke nok til en samlet holdsejr i en tæt semifinale, der først blev afgjort i allersidste kamp – vindernes Casper Gammelmark vandt samtlige sine fem kampe, og tabte kun et enkelt sæt i sine fire singler!

Albertslunds modstander i finalen bliver Hillerød, der i deres
semifinale slog Vedbæk efter et uhyre tæt opgør, hvor Vedbæk var meget tæt på at hente Hillerød, der ellers havde ført hele kampen – slutresultatet blev også her 10-8.

Her var Hillerøds Casper N. Jensen den store spiller med sejre i alle sine fire singler – bl.a. den afgørende kamp ved stillingen 9-8, hvor et nederlag havde sendt Vedbæk i finalen på bedre sætscore!

I bronzekampen mødes således Stautrup/Hørning og Vedbæk – ligesom finalen
spilles denne kamp kl. 11.00. Efter kampene er der præmieoverrækkelse –
dette vil være ca. kl. 15.00…

Forfatter: Henrik Sørensen